Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафридът се показа
Да, така е... потвърждавам. Аз бях вдясно от теб, с колелото... бая си пометКах чепаренцето... ЯДЕЦMi7chell написа:Днес от 15:00 до 20:45 на 3-та буна 26 едри сафрида и около 1.5кг.- 2кг кая хвана приятелката ми и един едър барбун.Колегите,които чакаха да хвана и тогава мятаха оставаха с празни чепарета защото рибата беше много рядка и завърташе рядко.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ще дам малко неочаквана но сигурна информация.според приятел и колега който почивните дни се гмурка около Черноморец имало ужасно много ЛЕФЕР огромен пасаж който бил почти до носа му
говорим за риби над 30 сантиметра!

Качествени чепарета Borkata

Колега можеш ли да дадеш по-точни координати?Аз съм в Созопол и ми е близо.Довечера ще отида да проверя ще дам инфо после.
-
- сериозен играч
С този лефер в беля ще ме вкарате .... мерси за инфото 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ми аз знам,че в беля ще вкарам доста хора ама тва е инфото и е сигурно:) гмурка се пред или около Червенка немога да кажа точно до метър къде.Хайде,че разводнявам темата за сафрида макар,че косвено си е за тук 

Качествени чепарета Borkata

-
- вече хвърля и на тежко
Според непотвърдена информация пък, рибарите на 3-та буна тази сутрин са имали лонда с чернокоп. Някой ще каже ли нещо по въпроса? Сори, че не е по темата за сафрида, ама не се стърпях да попитам. Нищо чудно и за това да го няма тези дни бай сафрид...BorisK написа:ще дам малко неочаквана но сигурна информация.според приятел и колега който почивните дни се гмурка около Черноморец имало ужасно много ЛЕФЕР огромен пасаж който бил почти до носа муговорим за риби над 30 сантиметра!

Не вярвам..но утре ще проверя,всеки ден съм там и виждам какво вадят след обяд.Ще разпитам утре и ще пиша тук,днес пак дръпнах 2 кила сафрид на 3-та буна,и за пореден път се уверявам в силата на ФК.tatkoogi написа:[Според непотвърдена информация пък, рибарите на 3-та буна тази сутрин са имали лонда с чернокоп. Някой ще каже ли нещо по въпроса? Сори, че не е по темата за сафрида, ама не се стърпях да попитам. Нищо чудно и за това да го няма тези дни бай сафрид...
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
Супер! Хайде, ще чакаме инфо от сигурен човек. А сафрида на левия или десния рог го ловиш, в смисъл има ли значение мястото?
На десния,на левия има малко каманак.tatkoogi написа:Супер! Хайде, ще чакаме инфо от сигурен човек. А сафрида на левия или десния рог го ловиш, в смисъл има ли значение мястото?
Зарганолог
верно е - върви и чернокоп . грибаджиите на камчия имаха 15-20 риби ,за тези които се съмняват-видяни и пипнати .но... едва ли при тоя болук от ем ще отиде на нещо изкуствено .много делфин ,много нещо....незнам за добро или лошо ,ще видим.абе и 5 сафрида да останат в морето-хиляди лодки ще ги гоним тея рибки ....
-
- научил се да хвърля
днес от 17 00 -20 00 часа на западно пристанище 30 риби повечето граца
в несебьр на кея свободно ли се влизаbabushka написа:На 16 и 17 го скъсахме, имаше го в изобилие на кея в Несебър.
Инфо от днес,сафрид е дало и на 2-ра и на 1-ва и на буната в аспарухово.Общо взето надвечер навсякъде си дава.
Зарганолог
Затова казах че ще съм втора смяна в морето.....
За да поискаш, трябва да дадеш
- milen kordov
- научил се да хвърля
Тоше,ти сам видя,че всичката риба се взима сутрин(не говоря за буните,там е друго).Поне от седмица е така.До към 11.00ч и това е.След това разходка,тук-таме някой хаймана и...това е.Пък и за втора смяна...духва.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мисля след два три дни да пробвам,но след 17 часа. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА