Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Аз подкрепям на Ицо предложението за Червен.Не съм бил на този водоем и ще е интересно. 

TICA FAN
- gorkata_petrov
- разбира нещата
А на Червен какво ще ловим- дребни червеноперки колкото кутрето.Мерси.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Всеки има право да дава предложения. Не е задължително да се спрем точно на твоите.butnik написа:Нали съм дал три предложения или моите не се броят.Нови извор го видяхме,а на стената не е за фидер,много е дълбоко и мисля ,че не е сега момента за там.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Явно някои са нервни,оттеглям се от всякаъв вид турнири срещи и подобни.Ходил съм на Нови извор,когато даже и не сте знаели,че съществува,за това писах,че не е подходящ за риболов на стената в момента.Сбогом!За Червен не съм писал освен ,че мога да проверя дали има нещо за ловене.Спасявайте се,аз съм a fuera!Вчера незнам дали забелязахте,че 15мин. говорих с един човек,който много от вас не познават-ТомаЛеков-вносител на Ава-Шима ,Трабуко и др.Бях осигурил и някои награди за турнира,отделно имах назначена среща с Филстар и Булит,ами оправяйте се.Някои имат много къса памет!Изтрил съм си мненията в тази тема,като съм по-свободен ще ги изтрия и от другите си постове.Съжал;явам,че се застъпих за някои неща и съм,абе какво се обяснявам,като,че ли съм виновен.
Последно промяна от butnik на Вто Май 19, 2009 5:06 am, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Беше ясно че ще има недоволни и скандали и циркове идеята за тези сбирки беше превъзходна ама много от рано тръгна към провал ..... не стига че има организация и всичко ами и сте недоволни ама все пак сме в българи всеки си знае неговото и си иска неговото .... жалко,че butnik се отказва от тази среща ...

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
НЕ ОТ ТАЗИ-ОТ ВСИЧКИ И ЗА В БЪДЕЩЕExTaZzY написа:Беше ясно че ще има недоволни и скандали и циркове идеята за тези сбирки беше превъзходна ама много от рано тръгна към провал ..... не стига че има организация и всичко ами и сте недоволни ама все пак сме в българи всеки си знае неговото и си иска неговото .... жалко,че butnik се отказва от тази среща ...

Ице що така бе брат,не се ядосвай постоянно ви следя развитията по турнирите които провеждате и сьм много доволен от тази инициатива която правитеbutnik написа:Явно някои са нервни,оттеглям се от всякаъв вид турнири срещи и подобни.Ходил съм на Нови извор,когато даже и не сте знаели,че съществува,за това писах,че не е подходящ за риболов на стената.Сбогом!За Червен не съм писал освен ,че мога да проверя дали има нещо за ловене.Спасявайте се,аз съм a fuera!Вчера незнам дали забелязахте,че 15мин. говорих с един човек,който много от вас не познават-ТомаЛеков-вносител на Ава-Шима ,Трабуко и др.Бях осигурил и някои награди за турнира,отделно имам назначена среща с Филстар и Булит,ами оправяйте се.Някои имат много къса памет!Изтрил съм си мненията в тази тема,като съм по-свободен ще ги изтрия и от другите си постове.Съжал;явам,че се застъпих за някои неща и съм,абе какво се обяснявам,като,че ли съм виновен.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Бутник, по-спокойно бе майна.Първо- никъде не виждам да съм предложил Нови извор, само казах, че ще видя какво е положението.И второ-нали се искат предложения за водоеми, само ти ли имаш право да предлагаш.Щом е така , казвайте на кой водоем да го правим и няма какво да коментираме.Ха 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Mного от вас не са гледали индианските филми с легендарния артист играещ ролите на товашната ГДР -ДЕФА-Филм-Гойко Митич,та имаше една фраза,АЗ КАЗАХ ХАУСтанаха ми ясни някои неща и от някои други постове на колеги.Някои от вас даже не смееха да пишат постове и бяха световно неизвестни и в един момент си помислиха,че са хванали господ за к..а.Стига ми толкова.Само за едно се радвам,че спасих бригадата ми от уволнение,като поех цялата вина върху себе си,а някои знаеха къде бях по времето когато ми се обадиха ,че са се издънили.Изядах 200лв.глоба-бълха ме ухапала.Айде,кой пил -пил,сиренето е вече с пари.Павле,изтрий ми всички постове от темите в този раздел,моля те.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ице , наистина лесно се запали в случаят но ако държиш да ти изтрия постовете тук утре слетобяд кат е минало съвсем малко време за размисъл ( баси , кат на избори го избихме ) ако потвърдиш тва ти искане ще го уважа макар че лично според мене няма смисъл .
пп - инак бате Гойко е голема работа ! Покрай него и неколко наши си артиста доста нашумеха ако и единят от "нашите" да беше сърбин ама айде
пп - инак бате Гойко е голема работа ! Покрай него и неколко наши си артиста доста нашумеха ако и единят от "нашите" да беше сърбин ама айде

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бутник не се пали толкова риболовни братко Не знам кой те ядоса толкова.Идеята за тези турнирчета беше на For и твоя аз бях само мълчалив свидетел.Запалихте чергата на мн.рибарчета,опитахте се да ги направите риболовци и приятели,намерихте подкрепа и съдействие от ДИДО и т.н.Мисля че всички участници се гордеят,че са ловили рамо до рамо с истински профисионалисти.Видяхме туй онуй,чалъми,такъми,техника,но най-важното видяхме,че са ХОРА като нас с които можеш да споделиш освен знания, и
кебапи и бира.Ицо не предавай идеята,никога не можеш да угодиш на всички.Гилдията(нашата)има нужда от хора като теб !!!Аз ще помагам с каквото мога!

Дано Ицо да размисли и да се откаже от тази идея с напускането и на фидер съзтезанието да ме светне малко в този риболов,както го е правил и с риболова на плувка.То верно,че не може да се угоди на всички,но все ще се намерят някакви компромисни вариянти.Мойто мнение е,че е по-добре да разнообразяваме пък и ще е по-интересно ако посещаваме различни водоеми,които и без това са страшно много около Пловдив.Иначе,където и да се реши на мен ще ми е приятно да ловя редом с вас в пълния ви състав. 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Проверка се правят на водоеми, които могат евентуално да са в листата за избор.За какво го споменваш тогава.И да обясня на чист бг език,рибата влиза пред стената в дълбокото в по-късен период,сега единствено на този язовир може да се лови на фидер след стената на разливака,но за там не гарантирам,че ще имаме достъп,понеже си има много клиенти за тях.Явно някои са си гледали само в плувките по-време на състезанието и не са обърнали внимание какви риби се изкараха от там.gorkata_petrov написа:Бутник, по-спокойно бе майна.Първо- никъде не виждам да съм предложил Нови извор, само казах, че ще видя какво е положението.И второ-нали се искат предложения за водоеми, само ти ли имаш право да предлагаш.Щом е така , казвайте на кой водоем да го правим и няма какво да коментираме.Ха
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мерси,Живко!Само си правя изводи.4i4o djek написа:Бутник не се пали толкова риболовни братко Не знам кой те ядоса толкова.Идеята за тези турнирчета беше на For и твоя аз бях само мълчалив свидетел.Запалихте чергата на мн.рибарчета,опитахте се да ги направите риболовци и приятели,намерихте подкрепа и съдействие от ДИДО и т.н.Мисля че всички участници се гордеят,че са ловили рамо до рамо с истински профисионалисти.Видяхме туй онуй,чалъми,такъми,техника,но най-важното видяхме,че са ХОРА като нас с които можеш да споделиш освен знания, икебапи и бира.Ицо не предавай идеята,никога не можеш да угодиш на всички.Гилдията(нашата)има нужда от хора като теб !!!Аз ще помагам с каквото мога!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Примера който давам с БРИГАДАТА ми е показателен за това на каква жертва съм готов за всеки един от вас,както и съм го доказал,г-н Петров вярно ли е,жертвал ли съм от свободното си време да ходя ,проверявам и т.н нееднократно и искаш да ме изкараш,че налагам само моята воля,един пропуск направих,че не обявих лично аз регламента и видяхте до къде се стигна.Вземете си мерки от сега-кой ще участва и кой не.Никога повече няма да се скарам заради някоя си недоволна булка с мои дългогодишни приятели.ОК?butnik написа:Mного от вас не са гледали индианските филми с легендарния артист играещ ролите на товашната ГДР -ДЕФА-Филм-Гойко Митич,та имаше една фраза,АЗ КАЗАХ ХАУСтанаха ми ясни някои неща и от някои други постове на колеги.Някои от вас даже не смееха да пишат постове и бяха световно неизвестни и в един момент си помислиха,че са хванали господ за к..а.Стига ми толкова.Само за едно се радвам,че спасих бригадата ми от уволнение,като поех цялата вина върху себе си,а някои знаеха къде бях по времето когато ми се обадиха ,че са се издънили.Изядах 200лв.глоба-бълха ме ухапала.Айде,кой пил -пил,сиренето е вече с пари.Павле,изтрий ми всички постове от темите в този раздел,моля те.