Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Кюрча - толовища.
Яз.Кюрча - толовища.
Станах рано и отидох на язовира с баща ми . Хвърлих 3 въдици на бяла риба и 2 на толостолоб. . Чакаме ,чакаме и по обед когато си почиваме и хапваме ,баща ми вика тапата къде е ,не я виждам .Аз тичам ,засичам и като огъна пръта ,адреналина на МАХ,борба ,борба и по едно време отиде към единствените треволяци ,които бяха в язовира. Аз викам на баща ми ,отиде си ,ама гледам го той направо с гащите нагази малко повече от колене и хоп ,тола се озова в кепа... Тежи точно 3,5кг.
Викам си ,ехаа първия ми тол. ,радостен съм много...
ето го и него

Презаредих въдицата ,заметнах и зачаках с надежда. След няма и 10 мин гледам тапата прави интересни движения ,викам си то е от лекия вятър,обаче по едно време като заби и затегли въдицата от стойката към водата ,тогава вече нямаше време за шеги ,засичам и викам на баща ми този е по голям ,няма начин ,полудява. След 10-тина мин. разиграване из язовира се намести в кепа,а аз чак треперех от радост ,защото това са ми първите толостолоби. И така плячката се оказа 5,100 кг. Ето го и него
В 2 часа решихме да си ходим ,ама междо другото хванахме и един кефал към половинката на рибка. Това беше целия улов и се прибрахме доволни ,а и успяхме да си починем.
Викам си ,ехаа първия ми тол. ,радостен съм много...

Презаредих въдицата ,заметнах и зачаках с надежда. След няма и 10 мин гледам тапата прави интересни движения ,викам си то е от лекия вятър,обаче по едно време като заби и затегли въдицата от стойката към водата ,тогава вече нямаше време за шеги ,засичам и викам на баща ми този е по голям ,няма начин ,полудява. След 10-тина мин. разиграване из язовира се намести в кепа,а аз чак треперех от радост ,защото това са ми първите толостолоби. И така плячката се оказа 5,100 кг. Ето го и него

В 2 часа решихме да си ходим ,ама междо другото хванахме и един кефал към половинката на рибка. Това беше целия улов и се прибрахме доволни ,а и успяхме да си починем.
- flyester
- разбира нещата
Re: Яз.Кюрча - толовища.
Браво Ники , и вие сте ги утрепали

-
- разбира нещата
къде е тва язовирче
-
- научил се да хвърля

- ribarshe
- ще става разбирач
Браво бе , юнак ! Покажи им на големите как са фаща

- carpsliven2
- сериозен играч
Купено Кюспе(ванилия) със малко меденки и кифла. МНого е добър този вид ,няма падане от пружината.ivailu1992 написа:![]()
Браво!Браво!Браво!И ако не е тайна може да споделиш какво слагаш на пружината , ако е имало такава.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момче,все така даже и поголеми 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Евала маисторе хубави риби сте хванали.
ДА те питам за прожината разбрах какво слагате а на куките стелеопорчета или ????

Расте достойно младо поколение рибарчета
.евала момци продължавайте така 

- Батко Емо
- разбира нещата
Браво 

-
- вече хвърля и на тежко
Страхотни риби,браво.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей, браво бе готин, определено сте си направили кефа
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;