захранка

Модератор: Кърцата

qazz
новобранец
новобранец

захранка

Мнение от qazz »

здравейте след 4 йли ще ходя на гулянци(плевенско).там ще ловя на дунава и на вита.
проблеми нямам с бъдиците и такъмите за каракуда и уклей(батко ми ми е давал съвети)но не знам каква захранка да използвам(е да не е купешка),засега правя една от хляб и кюспе за уклея като в средата на топката има камък за тежест а за таранката кюспе или хлаб без тежест за да изкочи на горе. е таранката кълве много на всичко.
ако някои знае добра захранка да пише
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Глей сега ше ти кажа две захранки :

1. Слагаш на котлона тенджера с вода и половин пакет куз-куз. Като се свари може да му сложиш от на майка ти миризмите за кекс или сладки. И псоле мже малко медец и или сиренце(ше ти кажа после за кво).
2. Същата плоцедура с варенето но със жито(ама не от плевнята, а от това за ядене) вариш докато вземе леко да се разпуква и после го измиваш със студена вода, иначе ше се напука много. После му надробяваш малко орехи и няколко лъжици захар или медец.

Така да ти обясня за медеца, сиренцето и орехите. Та ако не кълве с тая захранка хапваш си куз-куз и житце(да ти е сладко) та да не ти е гладно на път към дома :)

Слука приятелю :)
qazz
новобранец
новобранец

Мнение от qazz »

ти за това не се притеснявай.аз си нося сандвичи така че не огляднявам по път. а и никога,ама никога не се връщам с празни ръце.това да го знаеш.там има много страшно много риба.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”