Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

александър стамболииски???
Модератор: sapuna
- sashito
- ще става разбирач
александър стамболииски???
здравеите колеги някой от вас дае е ходил на откриването на стамболииски и ако може да ми пише инфо за нивото на язовира за местата,за каква риба и накакво да ловя,че мисля да отида тази седмица там и по точно на ракава кадето се влива река росица до севлиево,благодаря предварително!!!!
- daniel_g
- разбира нещата
за яз. АЛ Стамболийски
Относно нивоти на водата , не мога да ти отговоря точно, но е доста по малко в сравнение преди да забранят рибата (ако си ходил тогава де) , хубаво е да отидеш по нагоре по язовира ( след като хванеш разклона за язовира до автобусната спирка -караш 400-500 метра и свивашв дясно по черните пътища през нивите и там има едно като заливче, с добра захранка калват 200-300гр. каракуди целодневно и на плувка и на дъно , аз го лових на бял червей . а вечерно време , нощтем и рано сутрин се обаждат и малки сомчета на грозд глисти или пиявица. ми тва е от мен и наслука
- sashito
- ще става разбирач
за стамболииски
а благодаря колега за инфото ами аз по принцип ходя от страната на севлиево ама не съм бил там от тази страна от доста време и незнам от миналогодишните наводнения какво е станало с местата,преди се минаваше по 1дървен мост ,дали го има о6те ???ако си ходил по тези места пиши дори информацията ти да е от миналата година ,ако си правил някои риболов там ,по рано от тез места без риба не съм се враштал,за тез дребните сомлета си много прав и аз по рано нощно жреме съм хваштал много такива ама съм ги пускал да растат,колега ние може да говорим и за едни и същи места ама аз по твоя път не съм минавал ами на дъно с ка4амак ли ловихте или накакво ,аиде колега ако има6 време пиши и наслука!!!!!!
- sashito
- ще става разбирач
за стамболииски
извиняваи колега че пак ти пиша ама сега видях 4е си от севлиево и явно с теб говорим точно за едни и съшти места,по рано дето ти споменах можеше по мост4ето да се мине и нататък имаше чудни места за ноштуване ами за тях какво ша кажеш има ли ги о6те кадето на другиа бряг има много скали