Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Приятели, призовавам ви към толерантност и добър тон
Моля, не превръщайте темата и добрата идея в латиноамерикански сериал!
Енергията, която се хаби в никуму не нужни разправии и дразги е добре да насочим към градивност и организация!
Убеден съм, че напрежението се поражда от неточна интерпретация на думите, а не от лоши чувства
Приятелството е водещо и всеки има право на мнение - както за място, така и за конкретната организация.
Жорка, Ицо е прав, че на стената на Нови извор няма да е подходящо за фидер. Ако се ангажираш да тестваш плитката част в дясно от стената на язовира, ще е добре. Друг е въпросът дали ще ни запазят там места или не. Обикновенно там има редовни посетители шаранджии и те спят в хотела, като захранват още от петък и събота. Последното ще е трудно преодолимо!
Ицо, вчера е бил труден ден за теб. Поел си вина, която не ти се следва! Постъпил си достойно и мъжки!
Нека и тук във форума да си разрешаваме неуредиците по мъжки и без излишни нерви! Ако има неясноти или грешно разбрани позиции, помолете за уточняване - най-добре на ЛС или по скайп, или както ви е удобно!
Лично на мен ми е изключително неприятно да се руши приятелство, вместо да се гради и развива!
Друг негатив - Ицо, моля те да не триеш думите си - не е уважително към темата, колегите и най-вече към самия себе си
Разбирай го като приятелско откровение!
Стягайте се и да вървим с приятелска атмосфера към нашите надпревари
!
До края на седмицата ще тествам и ще споделя преки впечатления за подходящо място!
Ако имате време - направете го и вие! Разбира се, ловете на фидер и преценете колко места има
Най-късно в понеделник ще трябва да обявим местото!
С приятелски поздрав, верен на идеята!
For

Енергията, която се хаби в никуму не нужни разправии и дразги е добре да насочим към градивност и организация!
Убеден съм, че напрежението се поражда от неточна интерпретация на думите, а не от лоши чувства

Приятелството е водещо и всеки има право на мнение - както за място, така и за конкретната организация.
Жорка, Ицо е прав, че на стената на Нови извор няма да е подходящо за фидер. Ако се ангажираш да тестваш плитката част в дясно от стената на язовира, ще е добре. Друг е въпросът дали ще ни запазят там места или не. Обикновенно там има редовни посетители шаранджии и те спят в хотела, като захранват още от петък и събота. Последното ще е трудно преодолимо!
Ицо, вчера е бил труден ден за теб. Поел си вина, която не ти се следва! Постъпил си достойно и мъжки!
Нека и тук във форума да си разрешаваме неуредиците по мъжки и без излишни нерви! Ако има неясноти или грешно разбрани позиции, помолете за уточняване - най-добре на ЛС или по скайп, или както ви е удобно!
Лично на мен ми е изключително неприятно да се руши приятелство, вместо да се гради и развива!
Друг негатив - Ицо, моля те да не триеш думите си - не е уважително към темата, колегите и най-вече към самия себе си

Разбирай го като приятелско откровение!
Стягайте се и да вървим с приятелска атмосфера към нашите надпревари

До края на седмицата ще тествам и ще споделя преки впечатления за подходящо място!
Ако имате време - направете го и вие! Разбира се, ловете на фидер и преценете колко места има

Най-късно в понеделник ще трябва да обявим местото!
С приятелски поздрав, верен на идеята!
For

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе я се успоките вие направихте ново мото "На война,като на риболов!" давайте сега предложения за близки до пловдив водоеми и подходящи за фидер....
Сещам се за новия водоем в с. Първенец как е хавата там ? дали е подходящо за фидер
Сещам се за новия водоем в с. Първенец как е хавата там ? дали е подходящо за фидер

Без риболов няма любов !
Намирисва на раздор в организационният комитет
.Ще има ли състезания по щека,тъкмо я загрях на канала 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чеги да видим кво ще стане с това състезание ако изобщо се проведеИЛКО77 написа:Намирисва на раздор в организационният комитет.Ще има ли състезания по щека,тъкмо я загрях на канала

Без риболов няма любов !
ИЛКО77 написа:
Намирисва на раздор в организационният комитет .Ще има ли състезания по щека,тъкмо я загрях на канала
Момчета, не подценявайте силата на добротоExTaZzY:
Чеги да видим кво ще стане с това състезание ако изобщо се проведе

Никакъв раздор няма

И фидер ще има, и плувка ще има след това, и още....
Утре ще разузнаваме с чушката и ще ви споделим, ако има какво

Новият на Първенец не е лош вариант. Но с този бетон около брега и оградата на два метра зад гърба ни - ми се струва, че няма да е най-истинският водоем.

Проведохме и един предварителен разговор с държателя на водоемите до Стоево. Ще обмислим и ще го обявим - има още време

-
- ще става разбирач
Да бях на Старосел,Язовира е супер пълно е с шарани от500 гр.до 1 кг.
Мястото е супер красиво има и условия за барбекю
Също така излиза и каракуда и много малки шаранчета и амури!
Това е инфо от 1 май,за първи път лових с фидер и резултата беше 9 шаранчета до кило!Таксата е 5 лева,шарана се плаща по 5 лв,каракудата е бонус!
Единствения проблем може да бъде че от едната страна дърветата са до брега и е трудно за замятане,понеже цял ден валя и бяхме под чадърите не можах да разгледам добре колко места може да има!Иначе според мен там ще бъде много силен риболов защото язовира ври от риба
Мястото е супер красиво има и условия за барбекю

Също така излиза и каракуда и много малки шаранчета и амури!
Това е инфо от 1 май,за първи път лових с фидер и резултата беше 9 шаранчета до кило!Таксата е 5 лева,шарана се плаща по 5 лв,каракудата е бонус!
Единствения проблем може да бъде че от едната страна дърветата са до брега и е трудно за замятане,понеже цял ден валя и бяхме под чадърите не можах да разгледам добре колко места може да има!Иначе според мен там ще бъде много силен риболов защото язовира ври от риба

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Споделих мнение на колега относно Нови извор,работата изкривя,като се реагира неадекватно и се опита да се прехвърли топката в моя двор.Ако исках да налагам мое мнение,щях да посоча водоем и дата и който иска да идва,без това да се дискутира и май това е правилния начин.На нас трябва да се заповяда ,а не да се дават предложения.И поради тази причина се изпокарахме преди миналото такова.Понеже съм на кантар дали изобщо да присъствам,че трудно ми минава ,особено като ми се изплюха след всичко което съм направил,вземете мерки и обявете какви са условията за участие.Аз бих постъпил така-след проучване на два или три водоема да се избере най-подходящия според ЩАБА и да се обяви с дата и условия.И на който му е угодно да заповяда.Може да е деспотично,но е ........
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
butnik:
Аз бих постъпил така-след проучване на два или три водоема да се избере най-подходящия според ЩАБА и да се обяви с дата и условия.И на който му е угодно да заповяда.Може да е деспотично,но е ........

Събираме информация, включително и непосредствена - риболов на съответния водоем, обсъждаме и обявяваме регламент!
Който не му харесва, да чака до следващия път

Предложете, моля свежи идеи къде да е следващото състезание!
Добре е лично да сте проверили местото или поне да имате достоверна и актуална информация.
Незнам бай Георги дали ще се навие за една нощ риболов на мач
на водоемчето му след Куртово!
Малко екзотично е като идея
, но ако има луди глави и ни допуснат - Защо не?! Ще е непозната тръпка 

Добре е лично да сте проверили местото или поне да имате достоверна и актуална информация.
Незнам бай Георги дали ще се навие за една нощ риболов на мач

Малко екзотично е като идея

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нощен риболов на мачFor написа:Предложете, моля свежи идеи къде да е следващото състезание!![]()
Незнам бай Георги дали ще се навие за една нощ риболов на мачна водоемчето му след Куртово!
Малко екзотично е като идея, но ако има луди глави и ни допуснат - Защо не?! Ще е непозната тръпка

Без риболов няма любов !
- CrossFire
- разбира нещата
Аз съм съгласен за нощен мач риболов.
До края на седмицата ще се опитам да направя един риболов на стената на яз. Мечка за да видя дали и там се въртят шаранчета, бабушка и кефал. Също така да говоря и с който трябва, а не с бай манг...
Не обещавам на 100% за проверката поради безкрайните ми ангажименти през тази отпуска.
Иначе аз съм "навит" и за Тополово.
До края на седмицата ще се опитам да направя един риболов на стената на яз. Мечка за да видя дали и там се въртят шаранчета, бабушка и кефал. Също така да говоря и с който трябва, а не с бай манг...

Иначе аз съм "навит" и за Тополово.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Там малко се наакахме,забрави ли?На Войводиново се хващаме два пъти по тъолкова,забравяш,че може да се лови от три страниFor написа:Предложете, моля свежи идеи къде да е следващото състезание!![]()
Незнам бай Георги дали ще се навие за една нощ риболов на мачна водоемчето му след Куртово!
Малко екзотично е като идея, но ако има луди глави и ни допуснат - Защо не?! Ще е непозната тръпка

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Обсъдихме с Коцето една идейка за нощния турнир,утре ще говоря със собствениците и ако нямат нищо против ще го обявим официално,само чакам да потвърдите дали ще имате готовност за събота вечер-вечер на светулката
от 20-23ч.а после направо у баро,както пише един мой френд.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе аз съм малко колеблива ситуация за нощен но на 80% съм ЗА !

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
нещо мераклии за састезания няма , що така , какво , ще кажете за микрото имам инфо за много гъсти перки а те са чудесни за састезание аи подлежат на контрол
с храна какво ще кажите по вапроса ,
с храна какво ще кажите по вапроса ,