Хвани и пусни - Ясна Поляна :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Хвани и пусни - Ясна Поляна :)

Мнение от Local »

В събота вечерта към 18:30 пристигнах на язовира , вечерта мина в захранки и разпъване на палатки , а бе всичките му салтанати.
Неделя ставане ранко в 5 , захранване с MVDE Hi-pro Specimen CArp 1 kg , 2 пакета Promix , малко жито и царевица с цел да завъртвя всичко каквото има в този водоем (понеже ми беше за пръв път ) и да се накефя максилмално както се казва.

И се получи каквото очаквах , каракуди средни гол след гол , уклей горе , морунаж и перки , дори си хванах една черна мряна( е който си я хваща , хваща я където най малко я има :D )

Малко снимков материал:...

Изображение

и айде обратно във водата да растат :D

Изображение

Като цяло съм доста доволен от непознат водоем и почивката която направих.

Успехи на всички колеги.
Клавиатура риба не лови!!!
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Признавам само мрената . Другото не се брои :lol: :lol: :lol:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Kitenec
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Kitenec »

Браво браво! На този водоем съм ходил неведнъж и винаги съм имал слука :lol: .Другия път като решиш да ходиш пак ,си вземи такъм за костур ,защото понякога излизат трофейни екземпляри от порядъка на кило - кило и двеста. Ловя ги на жива рибка (оклей или малка таранка (таранката е за предпочитане)) или на блесна или воблер (блесната е Mepps® THUNDER BUG ili Mepps® AGLIA ,като размера е от 0 нагоре..). Хващал съм и доста шарани ,но близките 2-3 години нещо се поизгуби ...Така като гледам мястото от снимките си слязъл от страната на Ново Паничарево ... как е пътя оправиха ли го ???
Цаца ама риба .... :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами оправили са го , 30 мин пеша надолу и всичкия багаж на рамене :D

А Римохите кога ще те сборя на платерини на моста а? :D Днес утре вечер? :D :D

Въобще много съм доволен от този напълно непознат водоем , успях да дръпна рибата почти до брега , като от ваглер минах на 5-метров директен. Мряната се обади на торен , като никой не може да ми обясни как се е озовола в този водоем :) , явно ме е надушила :)

А що се отнася до костурите , изкарах един на торен , но не съм дерзал за костури.

Изображение
Клавиатура риба не лови!!!
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

уикенда ще измислим нещо(надявам се) ама ще се чуем
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”