Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бодрово 21-05-2009
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Бодрово 21-05-2009
Ами с малко закъснение пускам, но вчера нещо неможих да влизам в сайта>
Иначе за риболова то Бодрово си е Бодрово които не е ходил само можи да съжалява, един от най добре арендованите язовири където съм ходил.За самия риболов цял ден си даваше доволно риба каракуди едрички и шаранчета от порядака на 0.500-2.0 кила. По-едро интересно не даде, но пък можише ли да се ореди се питам аз като на секи 2-3 минути имаше удар.Дядото се насочи на мачов риболов, което си беше и най удобния риболов за дадения случай, понеже рибата се беше концентрирала по на вътре а ймаше и доста вятър.Но пък аз бях отишъл с ясната идея да изпробвам новата щека в екстрмни ситоаций с по едра риба.Така че бухах на 13 метра цял ден ръце не ми останаха
Използвах за основно влакно тобертини специал 0,14, аз за повод 0,12 на колмик подсилено.Орлов нокът кука 0.10 номер фирма "неизвесна".За стръв консервена царевица по тризрънца на куката и каракудата си зимаше без проблеми, за захранка царевица, пилети и малко кюспенци за чешкарлък
За одбелязване е че нямах абсолютно нито едно късане от риба
2 кила ми беше най едрия шаро, иначе две кукички дадоха фира понеже закачки дал бог на този язовир. Щеката се държа перфектно май открих вече кой ще ми е основния риболов
се се лутах до сега, щеката си е щека, кой каквото иска да си казва.Пуснахме сигорно над 50 шаранчета дето нестават за тигана ощи, инак рибата е много вкусна от този язовир.
Ето и малко снимков материла
Мойто си място дашно както винаги.

инвентара

щеката в деиствие, снимките са малко така??? ама щека 13 метра в едната а в другата телефона малко трудно ставаше работата.

някои от рибоците

тука дядото в деиствие на ваглера

и крайния резултат от днеска

ами това от мен колеги наслука

Иначе за риболова то Бодрово си е Бодрово които не е ходил само можи да съжалява, един от най добре арендованите язовири където съм ходил.За самия риболов цял ден си даваше доволно риба каракуди едрички и шаранчета от порядака на 0.500-2.0 кила. По-едро интересно не даде, но пък можише ли да се ореди се питам аз като на секи 2-3 минути имаше удар.Дядото се насочи на мачов риболов, което си беше и най удобния риболов за дадения случай, понеже рибата се беше концентрирала по на вътре а ймаше и доста вятър.Но пък аз бях отишъл с ясната идея да изпробвам новата щека в екстрмни ситоаций с по едра риба.Така че бухах на 13 метра цял ден ръце не ми останаха

Ето и малко снимков материла
Мойто си място дашно както винаги.

инвентара

щеката в деиствие, снимките са малко така??? ама щека 13 метра в едната а в другата телефона малко трудно ставаше работата.

някои от рибоците

тука дядото в деиствие на ваглера

и крайния резултат от днеска

ами това от мен колеги наслука
- Local
- учете се от него
Re: яз.Бодрово 21-05-2009
браво градски супер представяне!
Ролета поне още 2 метра назад трябва да е... и върха му се струва прекалено огънат, може би няма да е зле да го резнеш още 10 см, но това си е лично мое мнение де.
Бравос!
Ролета поне още 2 метра назад трябва да е... и върха му се струва прекалено огънат, може би няма да е зле да го резнеш още 10 см, но това си е лично мое мнение де.
Бравос!
Клавиатура риба не лови!!!
браво колега добър риболов
утре и ние с колегата сме там

утре и ние с колегата сме там
-
- ще става разбирач
Красота ,ама и дядо си си намерил.Както се казва дъщери мноооооого ама дядовци малко. 

-
- вече хвърля и на тежко
Хубаво местенце супер

- gorkata_petrov
- разбира нещата

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
бравос...видно е,че познаваш този водоем-как смяташ ,кое е най-доброто място за гонене на шарани -на стената ми се стори доста добро място ,а и срещуположния ръкав на стената ми се стори добре...ако няма хора ,къде е най-добре да се застане...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравлениа за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Супер риболов.Браво.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления и за двамата...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От две години ходя се на едно и също място, дълбочината е не повиче от 1.60-1.80 нещо като разливак е понеже съм го виждал и на половина пълен язовира, та моето мнение и наблюдение е че на дълбокото по-малко кълве, другото което ми е направило впечатление, дава ли каракуда което не сякога е така,едро не кълве както в случая, но каракудата дръпнала ли си е има случай да нямам нито една,тогава излизат екземпяри от порядака на 4-5-6кила шарани и амури.На стената едно на пет хвърляния е закачка на камъниите защото не са наредени и е много дълбоко 3-4-5метра пробвал сам и там но ефекта ми беше нулев.enterprise написа:бравос...видно е,че познаваш този водоем-как смяташ ,кое е най-доброто място за гонене на шарани -на стената ми се стори доста добро място ,а и срещуположния ръкав на стената ми се стори добре...ако няма хора ,къде е най-добре да се застане...