Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Сафридът се показа
това не е ли лефер 30 смMi7chell написа:tatkoogi написа: един колега искара чернокоп около 30 см.
- valiooooo
- ще става разбирач
Мястото е м/у Траката и Почивка.И аз бях на буната на Траката и имах около 25 риби.Иначе лотките взимаха много сериозно и бяха на 200-300 метра от буната.Успех1000n написа:Е, чак пък такава разликаКолко навътре са влезли колегите с лодките, че са хванали по над 10кг средно всеки и къде е това място на брега, че имат по 10 риби на човек?

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Ама тука някой колеги килограмите ги нямат за нищо.38-40 кг. знаетели колко сафрид е това? И как разбра че е толкова. И аз бях и вчера и днеска на Траката. И аз видях колко риба се хваща и хващат останалите. Вчера о т 09:00 до 17:00 с един час почивка по обяд двама имахме общо около 20 кг. Днес след 13:00 до 19:00 трима 10 кг.
- Моряка
- кандидат преподавател
Днес главно пред Траката с Киро бяхме.3.800 кг. имам .Милен,Вальо и Бозавия бяха също
и малко снимки

А сега де? 

Здравейте на всички,малко информация и от брега, днес на Ной от 18.30 до към 9.20 около 2 кг. хубав сафрид като няколко пъти се вадеха и пълни чепарета.Както винаги най добре вземаха колегите които бяха застанали на ъгъла на десния рог.
Наслука на всички през почивните дни.

Хайде и в бургас се показа сафрида.Бургазлии защо се услушват от една седмица вадят а никой не се обажда : 

-
- разбира нещата
Бургазлии защо се услушват от една седмица вадят а никой не се обажда :
Еееееее,ти пък сега
Еееееее,ти пък сега

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- новобранец
Исках да се похваля вчера,но сайта не работеше
Двама души бяхме пред почивка/мисля,че е трета буна/ на 50-100 метра и от 15.40 до 19.00 имахме ......18 плика с по 50 риби плюс 29 риби.Колегата ги е броил и прибрал във фризера,аз риба не ям.Не,че съм песимист,но едва ли ще ми се случи такъв риболов повече тази година.Рибата ядеше като луда без да спре и за минута и за тия три часа и нещо не повече от десетина пъти чепарето ми падаше до дъното.Сафрида беше и много едър,което удвояваше кефа.........незнам как да опиша преживяването по друг начин освен .....ВЕЛИК КЕФ!!!
Дано се задържи още малко тук и да е така гладен.След няколко часа пак съм вътре и се надявам да се видим с някой познат от форума,макар,че освен Киро,едва ли ще разпозная друг.
"Перла" е моята лодка,някой ако ме види ще се радвам да се обади и да се запознаем.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ

Дано се задържи още малко тук и да е така гладен.След няколко часа пак съм вътре и се надявам да се видим с някой познат от форума,макар,че освен Киро,едва ли ще разпозная друг.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ
- valiooooo
- ще става разбирач
Колега на Ной имаше ли много лодкиssg написа:Здравейте на всички,малко информация и от брега, днес на Ной от 18.30 до към 9.20 около 2 кг. хубав сафрид като няколко пъти се вадеха и пълни чепарета.Както винаги най добре вземаха колегите които бяха застанали на ъгъла на десния рог.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- новобранец
И аз да дам малко инфо. Вчера от 16:00 до към 19:30 между втора и трета буна трима човека общо оклоло 15 килограма. Днес пак между втора и трета буна от 13:30 до 18:30 11 килограма. По мои лични наблюдения днес по слабо ядеше. Утре пак.
Чети ми мненията във форума ако намериш една невярна информация...покажи.Пиша в форума за да споделям инфо .lubo72 написа:Ама тука някой колеги килограмите ги нямат за нищо.38-40 кг. знаетели колко сафрид е това? И как разбра че е толкова. И аз бях и вчера и днеска на Траката. И аз видях колко риба се хваща и хващат останалите. Вчера о т 09:00 до 17:00 с един час почивка по обяд двама имахме общо около 20 кг. Днес след 13:00 до 19:00 трима 10 кг.
За да поискаш, трябва да дадеш
Колега на Ной имаше ли много лодки
[/quote]
Извинявай за късния отговор,мисля че бяха около двадесе лодки.

Извинявай за късния отговор,мисля че бяха около двадесе лодки.