Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за паничери - пловдивско ??????????
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
инфо за паничери - пловдивско ??????????
доста хора се набутаха по 5 лева за такса на този гьол, не е ли започнало да дава шарковци вече. моля някой от колегите ако е случил да сподели. благодаря предварително.
TRABUCCO
-
- новобранец
Ако говориш за горния язовир , с някакво име Т........дере , и аз съм въртял класически валат там по време на забраната.Виждаше се как арендатора е преградил язовира с мрежа и явно в разрешената за риболов част рибите са доста редки.Тогава хванахме едно заблудено шаранче на щеката на 11м.А иначе пътя до там е достоен за оф роуд състезания.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
това е доста особен язовир по време на забраната и аз ходих не можах да се капотирам класически
върнах се с две шаранчета по около 1.5 кг.
но имаше колеги с над 10 бр. шарани
а даже и сомчета имаше хванати пак около килограм и половина според мойте преценки
но те се плащали отделно таксата важала само за шарана -- така ми разправяше този дето събира таксите,били пуснати 600бр.сом тази пролет -това са пак негови данни
е имаше и някой който нищо не хванаха
та според мен там рибата вече е спряла да дава а не вече да почва според мойте наблюдения там урожая трая една седмица и край но който познава язовира направи риба другите
плащаха такси 

но имаше колеги с над 10 бр. шарани

но те се плащали отделно таксата важала само за шарана -- така ми разправяше този дето събира таксите,били пуснати 600бр.сом тази пролет -това са пак негови данни
е имаше и някой който нищо не хванаха

та според мен там рибата вече е спряла да дава а не вече да почва според мойте наблюдения там урожая трая една седмица и край но който познава язовира направи риба другите

-
- научил се да хвърля
гьола се казва тарено дере. аз бях от хората където плащаха само такси. когато завиеш от центъра на селото на дясно и тръгнеш към язовира, стигаш до мястото където реката тръгва по пътя. веднага след като пресечеш реката пътя се разделя на две. ти явно като мен си хванал десния - грешка, тръгва се по левия и язовира е след 300 - 400 метра и пътя е перфектен,и сеизлиза от другия край на стената- срещу садките, а десния път е най - малко 1 км. по дълъг.
TRABUCCO