Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболов на язовир
Модератор: sapuna
Риболов на язовир
Здравейте ! Искам да попитам следното: Имам риболовен билет . Проблем ли е , ако на язовир аз и съпругата ми (която няма билет) ловим с две плувки , и има хвърлена една дънна?
Re: Риболов на язовир
не колега
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ако съпругата няма билет и я хванат че лови ще има проблем...
Определено ще имате проблем 2-ма души с 1 билет.Виж ако ти си сам с 1 плувка и 2 дънни да речем,тогава няма проблеми,но ако и съпругата държи пръчка в ръце,то тогава ще ви съставят акт ( и с право де ).
TICA FAN
-
- ще става разбирач
Със сигурност
около 90 % няма да имаш проблем.Да поставим нещата така,женати идва за първи път или приятел,
трябва ли непременно да е рибар или с риболовен билет.Естествено ,че не.А как се става такъв
,ти който и да си когато беше за първи път на риба имаше ли билет ,аз нямах но когато се почувствах такъв
а то беше съвсем скоро си извадих.Ще имаш проблем само ако си на платено защото там
си клиент и ще трябва да си платиш за всичко
.По закон имаш право на три пръчки и ако не си ги превишил,
влизаш с един билет в графа редовни.Това е само мое мнение,но е въпрос на тълкуване.

трябва ли непременно да е рибар или с риболовен билет.Естествено ,че не.А как се става такъв
,ти който и да си когато беше за първи път на риба имаше ли билет ,аз нямах но когато се почувствах такъв
а то беше съвсем скоро си извадих.Ще имаш проблем само ако си на платено защото там
си клиент и ще трябва да си платиш за всичко

влизаш с един билет в графа редовни.Това е само мое мнение,но е въпрос на тълкуване.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- научил се да хвърля
Никакьв проблем,жената си я взел да прави салатата и точка по вьпроса 

ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма тълкуване-в нарушение е щом държи въдица!Докато не седнеш зад волана на автомобила не ти трябва книжка!Вози се колкото си искаш!Ама седнеш ли...книжката на мъжа ти/жената не върши работа!
Заглавието на темата не ми харесва! А и самата тема! Бракониерския манталитет и манипулативните способи си ги запазете!
В най скоро време бия ключа и трия!
Заглавието на темата не ми харесва! А и самата тема! Бракониерския манталитет и манипулативните способи си ги запазете!

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
.....Той просто пита.... Едва ли се е регистрирал, за да манипулира !!!! ПОЗДРАВИ !!!sapuna написа:Няма тълкуване-в нарушение е щом държи въдица!Докато не седнеш зад волана на автомобила не ти трябва книжка!Вози се колкото си искаш!Ама седнеш ли...книжката на мъжа ти/жената не върши работа!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Харли,преди да ме апострофираш се помъчи да вникнеш всмисъла на написаното от мен!
Не мислиш ли,че долните цитати са си чиста проба уроци по манипулативност?
Ако уважаваш себе си,хобито си и законите на Република България не би отговорил по подобен начин!
Не давайте грешни съвети!Има колеги,които сега прохождат и за всичко черпят информация от тук!Подобни твърдения по биха им се понравили,от колкото да се разделят с 25лв и да станат редовен член на съюза!Получава се нещо от рода на "Ще ловя пъстърва през забраната на Дунава...ама на царевица!"
Не мислиш ли,че долните цитати са си чиста проба уроци по манипулативност?
acho7711 написа:не колега
BACHO написа:Никакьв проблем,жената си я взел да прави салатата и точка по вьпроса
etiketa написа:Със сигурностоколо 90 % няма да имаш проблем.Да поставим нещата така,женати идва за първи път или приятел,
,ти който и да си когато беше за първи път на риба имаше ли билет ,аз нямах ...
Ако уважаваш себе си,хобито си и законите на Република България не би отговорил по подобен начин!
Не давайте грешни съвети!Има колеги,които сега прохождат и за всичко черпят информация от тук!Подобни твърдения по биха им се понравили,от колкото да се разделят с 25лв и да станат редовен член на съюза!Получава се нещо от рода на "Ще ловя пъстърва през забраната на Дунава...ама на царевица!"
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
........има резон....
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Миналата пролет имах подобен проблем. Бях зел едно маце с мен и точно тогава минаха ИАРА, е малко единия се понамръщи другия пък са ухили и каза, че веднага познал, че момичето за първи път държи въдица.Аз пък му казах че това е най-новата ми стойка за въдица със самозасичане, е та тогава вече и другия прихна да са хили и продължиха напред.
-
- учете се от него
Като дойдат горските, най-добре се направи че жената не е твоя и я остави да и изчаткат акта
п.п. разбира че ще има проблем, ако я фиксират с пръчка в ръка и няма билет

п.п. разбира че ще има проблем, ако я фиксират с пръчка в ръка и няма билет

- CERRUTI
- сериозен играч
Сапуна е дал страхотен пример,по ясно от това здраве му кажиsapuna написа:Докато не седнеш зад волана на автомобила не ти трябва книжка!Вози се колкото си искаш!Ама седнеш ли...книжката на мъжа ти/жената не върши работа!

а и да си извади един седмичен билет,не е толкова трудно и скъпо!!!

- YordanDanev
- сериозен играч
Според мен, човека със въпроса си искаше да пита дали ще му направят проблем проверяващите, защото няма опит в това, а той също знае че няма право така.

- CERRUTI
- сериозен играч
Ясно ама как да се отговори на такъв въпрос?-Все едно да те питам утре като ме спрът катаджий дали ще ми се размине,дали ще пишат акт или ще искат пари?Айде някой да отговори?YordanDanev написа:Според мен, човека със въпроса си искаше да пита дали ще му направят проблем проверяващите, защото няма опит в това, а той също знае че няма право така.