Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
И на Вромос ги има платерините.

Поради вятъра,вълната и водораслите сутринта се поразходих насам-натам докато в седем и нещо си избрах място. В седем и половина първия удар и до девет часа - пет броя.

Те таз е от по-едрите:

Поради вятъра,вълната и водораслите сутринта се поразходих насам-натам докато в седем и нещо си избрах място. В седем и половина първия удар и до девет часа - пет броя.

Те таз е от по-едрите:

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Боцмане ( и аз бях ама до преди 2 год. ),браво за излета.
Май си майстор на кефаловите.
Ще почна май да ги пробвам тези рибета.Дали ще става от лодка си задавам въпроса ?
Май си майстор на кефаловите.

Ще почна май да ги пробвам тези рибета.Дали ще става от лодка си задавам въпроса ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Живко Василев
- разбира нещата
На бомбарда никакви проглеми, на дъно , на котва и от ръка щот трябва да следиш линията при клатене на лодката.......КИРО написа:Боцмане ( и аз бях ама до преди 2 год. ),браво за излета.
Май си майстор на кефаловите.![]()
За да поискаш, трябва да дадеш
Над вечер се разходих до Дружба моста под бившата сладкарница Черноморец, пасажите кефалови са тръгнали на север , кви гърбове минаваха на десетина метра от края на моста.....

За да поискаш, трябва да дадеш
-
- новобранец
днес от 8 до 12 мятахме за илария но нищо,бяхме на камъка под гранда,хвърлях на дъно на тапи, а колегата на потапяща бомбарда ама неще и неще
утре ще пробвам на плажа на кабакум дано да имам късмет
Наслука на всички

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес към 14:00 на камъните до вълнолома на Карантината са хванали илария. Колегата който ми го каза беше хванал 10 бройки.
Вчера 22.май около 11.00 ч.бях на разходка на 1-ва буна. Около 5-ма колеги ловяха на дъно в посока брегът /десния рог/. Бяха хванали общо 9-10 риби /средно м/у илария и платерина/. От колко часа са там не ми беше удобно да ги питам.
на 2-ра и 3-та буна имаше по 1-2 човека но не ходих да ги видя. Напече много и ме домързя.

на 2-ра и 3-та буна имаше по 1-2 човека но не ходих да ги видя. Напече много и ме домързя.

Първо поздрав за Киро!

После поздрав за всички рибоизловители
Да им напомня за каква риба се ходи при тоя цъфтеж.

Вчера силно мотивирана група колеги не само рибари, а и колеги ветеринари заехме позиция в лявата част на залива Вромос пред тополите. Надясно пред борчетата има опъната мрежа.

Още с първото замятане в 6 и 15 извадих риба
И ги зачесахме здраво:

По две, по три

Следващата снимка не е за малки деца и хора със слаби сърца
Точно за два часа 27 броя. Дребни са, но постоянно кълват - кафето ми остана недоизпито.

Днес пак там. Моите приятели пак на дъно, а з спокойно си пия кафенце и нижа бомбарда с идеята, че ще изкарам повече риби. Ама нъц! Смених всички видове бомбарди, но само на полупотъващата взех два броя. След час и половина напразни усилия сложих и аз дънната, та да си хвана десетина рибки.

После поздрав за всички рибоизловители

Вчера силно мотивирана група колеги не само рибари, а и колеги ветеринари заехме позиция в лявата част на залива Вромос пред тополите. Надясно пред борчетата има опъната мрежа.

Още с първото замятане в 6 и 15 извадих риба

По две, по три

Следващата снимка не е за малки деца и хора със слаби сърца

Днес пак там. Моите приятели пак на дъно, а з спокойно си пия кафенце и нижа бомбарда с идеята, че ще изкарам повече риби. Ама нъц! Смених всички видове бомбарди, но само на полупотъващата взех два броя. След час и половина напразни усилия сложих и аз дънната, та да си хвана десетина рибки.
- Local
- учете се от него
Боцмане не остана място у фризеро!
Бравос! Точно на какви бомбарди взе рибите?

Клавиатура риба не лови!!!

Само на една от бомбардите - Тубертини 25/5
- Живко Василев
- разбира нещата

Поздрави и пожелания за още такива дни

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Мдааа, боцмана намери своето призвание в риболова
.