Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Промет или "къде е бабушката?" :)
- Local
- учете се от него
Промет или "къде е бабушката?" :)
И такааа, измина още един невероятен ден, в който магията на риболова властваше и над трима ни...
А именно, вчера след кратък телефонен разговор се уговорихме с Rumci и Вальо The Great MatchMan , да посетим яз. Промет, частен водоем недалеч от Бургас.
Речено, сторено, в 6 часа двете ПРО-та минаха да ме вземат през магазина и отпрашихме към язовира, в закачливи приказки относно някои нови продбивки и тактики за риболов, неусетно вече бяхме разпънали, разбъркали манджите, и чакахме рибоците да папкат...
Условията: слънчево време почти цял ден с леки заоблачавания , постоянен насрещен вятър, който не позволяваше да се работи с плувки по малки от 2 грама. Стратирахме с много гъсти уклеи, средни и тлъсти по големина, към обяд се появиха пацуланите ( да се разбира бабушки ) и сравнително не много често се обаждаха едри бряни които опъваха ластици, шпицове и аванси. Много интензивен и пипкав риболов, при който такъма и захранката са решаващи. Румбата ги мореше с новата му придобивка 8 метра Tica Winner , Вальо на мача, а аз ... няма да кажа
Много ме радва факта, че захранката която използвах беше изцяло мое творение, и резултата беше повече от перфектен. Румци и Вальо използваха манджи от изпитаната полска школа
. Ловяхме на бял червей или кастерчета и дохранвахме с прашки сладка царевица.
Бяхме на стената 30 метря в дясно от кулата, дълбочината на която взимаха най-добре рибите е около 4,50 -5 метра.
Аз съм предоволен от днешния излет, и стига съм Ви дрънкал глупости, време е и за малко снимков материал, за който може да благодарите изцяло на Румци.
Язовира:

Работни позиции

В дъното се вижда още един щекар, това е Ники , от скоро запален по магията на щекарството, но едва ли ще се отърве скоро

Малко снимки с улова, незнам колко е , ама май ще купуваме нова глава за кеп на Румбата

Задълчителния релийзззз

Ето малко флора и фауна...
С поздрави за СТронта....

Сладури...

Ами това е приятели, до следващия път...
По-Здрави и по често да сме по водоемите
А именно, вчера след кратък телефонен разговор се уговорихме с Rumci и Вальо The Great MatchMan , да посетим яз. Промет, частен водоем недалеч от Бургас.
Речено, сторено, в 6 часа двете ПРО-та минаха да ме вземат през магазина и отпрашихме към язовира, в закачливи приказки относно някои нови продбивки и тактики за риболов, неусетно вече бяхме разпънали, разбъркали манджите, и чакахме рибоците да папкат...
Условията: слънчево време почти цял ден с леки заоблачавания , постоянен насрещен вятър, който не позволяваше да се работи с плувки по малки от 2 грама. Стратирахме с много гъсти уклеи, средни и тлъсти по големина, към обяд се появиха пацуланите ( да се разбира бабушки ) и сравнително не много често се обаждаха едри бряни които опъваха ластици, шпицове и аванси. Много интензивен и пипкав риболов, при който такъма и захранката са решаващи. Румбата ги мореше с новата му придобивка 8 метра Tica Winner , Вальо на мача, а аз ... няма да кажа

Много ме радва факта, че захранката която използвах беше изцяло мое творение, и резултата беше повече от перфектен. Румци и Вальо използваха манджи от изпитаната полска школа

Бяхме на стената 30 метря в дясно от кулата, дълбочината на която взимаха най-добре рибите е около 4,50 -5 метра.
Аз съм предоволен от днешния излет, и стига съм Ви дрънкал глупости, време е и за малко снимков материал, за който може да благодарите изцяло на Румци.
Язовира:
Работни позиции
В дъното се вижда още един щекар, това е Ники , от скоро запален по магията на щекарството, но едва ли ще се отърве скоро

Малко снимки с улова, незнам колко е , ама май ще купуваме нова глава за кеп на Румбата

Задълчителния релийзззз
Ето малко флора и фауна...
С поздрави за СТронта....
Сладури...
Ами това е приятели, до следващия път...
По-Здрави и по често да сме по водоемите

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
Re: Промет или "къде е бабушката?" :)
Направо сте разбили рибата

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- сериозен играч
ЕЕЕЕ доволно сте хванали.Браво и на тримата. 

- glarusa
- кандидат преподавател

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Мдааа, по снимките човек може да остане с впечатление, че язовира е пълен с риба и е детска игра да бъде уловена
. Всъщност доста хора останаха капо или с 2-3 слънчака. Аз съм доволен най-вече от новата придобивка и бивша на Чируза - Тика Уинър 8 м.

- glarusa
- кандидат преподавател
Така си е наистина,само че аз бях с 4 слънчака,затова ви се израдвах на улова!rumci написа: Всъщност доста хора останаха капо или с 2-3 слънчака.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- и господ не е толокова добър
Стабилната група

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво супер сте!
Интересно ми стана,как изглежда тази бряна!?Доста рядка риба е майче.

Интересно ми стана,как изглежда тази бряна!?Доста рядка риба е майче.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
А, вас спинингистите не ви слагам в това число. Вие сте друга порода въдичариglarusa написа:Така си е наистина,само че аз бях с 4 слънчака,затова ви се израдвах на улова!rumci написа: Всъщност доста хора останаха капо или с 2-3 слънчака.

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Браво,страхотни сте. 

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Епа как нема да си доволен Румка...Таа въдица колко ПОПАrumci написа: Аз съм доволен най-вече от новата придобивка и бивша на Чируза - Тика Уинър 8 м.

Поздравления за цялата група...