Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Веринско-шарана е тръгнал!
Веринско-шарана е тръгнал!
Здравейте колеги
искам да споделя с вас риболовният ми излет
Една група колеги бяхме решили да разпуснем на яз.Веринско за времето от 21.05.-24.05.Първия ден пристигнахме една част от групата в ранния следобед.Установявяне на бивака разпъване на въдиците и захранване с варена царевица на около 70 м.аз лових основно на косъм,монтаж ин-лайн с 3-4 зърна царевица на косъма.Докатно чакаме удар на дъно започнахме да се занимаваме на плувка,където излизаше основно каракуда 200-300гр.и шаранчета от същия калибър.Малките шарковци бяха пускани естествено веднага за да станат големи.Арендаторите на язовира се са погрижили и миналата година са зарибили доста с дребни шаранчета,бял амур,толостолоб и европейски сомчета.Според мен там след година две,когато порастнат тези мъници ще стане лудница
Не че сега няма риба.Първата нощ на дъно нямаше удар.На сутринта около 6 и нещо ми изпищя единия сигнализатор и в кепа полегна този красавец:
Кантара отчете точно 3 кг.След това около 8 часа отново ми изпищя сигнализатор,при засичането на другия край усетих доста добро съпротивление,но явно рибата беше решила да си ходи по-рано мина през мидено поле и скъса.Тежеста на рибата спрямо тази където е 3 кг.беше по-голяма но уви
.През целия ден на дъно нямаше повече удар,но за сметка на това на плувка каракудите кълвяха доста активно.На 23.05.отново сутринта около 06.30 часа излезна шаран на дъно 1.5кг.Около 10 часа се налагаше аз да си трагна,но групата остана. Днес 24.05. като се чух с тях около 13 часа ми казаха,че вече се прибират и резултата беше още 2 шарана 1.5кг и 2 кг,а резултата от своеобразното състезание по улов на каракуда е приключило с общ улов 30 кг.Добро уплатняване на времето.Това е от мен един доста добър язовир с много риба
Успех на всички колеги
.

Никога на колене пред когото и да е.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- и господ не е толокова добър
Re: Веринско-шарана е тръгнал!
Хубава риба 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
бива си го тоз рибок

-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bobi_rad написа:бива си го тоз рибок![]()
![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- CERRUTI
- сериозен играч
Жоро браво за рибоците....незнам каде сте били ама при нас до стената беше пълна скръб... едни каракудки колкото капачка от буркан,няма на плувка,няма на фидер все един калибар излизаха и към 13:00 като изкарах един бибан на фидера нервите ми не издържаха и събрах такъмите.....joroNH написа:Това е от мен един доста добър язовир с много рибаУспех на всички колеги
.
Ето в тоя район бях....

-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Ние бяхме в началото до канала пред нас бяха бетонните колони.Ти си бил след стената като продължиш на долу по ръкава в плитчините също има добри места за шаран!Успех следващия пътCERRUTI написа:Жоро браво за рибоците....незнам каде сте били ама при нас до стената беше пълна скръб... едни каракудки колкото капачка от буркан,няма на плувка,няма на фидер все един калибар излизаха и към 13:00 като изкарах един бибан на фидера нервите ми не издържаха и събрах такъмите.....joroNH написа:Това е от мен един доста добър язовир с много рибаУспех на всички колеги
.
Ето в тоя район бях....

Никога на колене пред когото и да е.
Кеф ми е!!!

-
- новобранец
убаф шаран

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.