Яз.Славовица-гол след гол....

Модератори: bobopeli, sapuna

joco

Яз.Славовица-гол след гол....

Мнение от joco »

но не за всеки :oops: !Най-накрая и аз да пиша в успешните,обаче пак по традиция :oops: :?: (ми компютърен инвалид съм :mrgreen: )без снимки.В 5,40 бяхме там,на беседката(за тези,които са ходили).От предишни ходения ситуацията ми беше горе долу ясна,но днес ме чакаха изненади.С уип на 9,50,основно 0,12,повод 0,08,кука №18(ще разберете защо пиша подробно :oops: )на едно бяло-хвърляне-червеноперка,второ-втора.Хвърлих дъната за бяла риба на тях,захраних с правена от колегата захранка и отпочнахме каракудите-хвърляш,вадиш :P :!: Обаче се ловеше(поне пред мен)в участък от около 3-4 кв.метра.Вадиш риба,пускаш пак там и няма.Малко в страни,най-често по посока на вятъра(а той си сменяше посоката непрекъснато),опира на дъно и....Кълването беше доста претенциозно-леко потапя и задържа или леко надига и пропуснеш ли,повторение няма.И само на две бели :!: :?: Ни на повече,ни на по-малко.И това за каракуди от 200гр. до половинка.Изметна ми се ръката с щеката,а и се губи време :oops: :oops: Вързах директния 8-ца с основно 0,14,повод 0,105,кука №18 и плувка 3 гр. но с движещ се кил и я преутежних,след което изтеглих кила за да се вижда и сложих една много малка съчма на 15см.от куката.Хвърляш,течението понася,съчмата опира и следва веднага кълване :!: Сериите бяха по 10-тина,затишие от 4-5 мин. и пак.Влияеше се адски от захранката-не хвърляш,няма.Леко дохранване на 5-10мин. с по една топка колкото мандарина и темпото се подържаше безупречно.Финиширах с над 60-70 бр. :oops: :!: (не съм ги броил,но теления живарник-от най-големите,ми беше проблем при ваденето,щото беше пълен :oops: ).Естествено рилииз,взех си само бялата :oops: :?: оппс,около кило и нещо,която удари към 8ч.сутринта,имаше и две повличания,но се отказа.
Колегите около мен,дали заради захранката или нещо друго,се справиха доста по-лошо!Включително и приятелчето,но той от мързел ловеше на такъм за костур и нали се сещате за крайния резултат!!? :oops:
ilelekov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Яз.Славовица-гол след гол....

Мнение от ilelekov »

снимки няма ли колега
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ilelekov написа:снимки няма ли колега
Няма.

А къде са тоновете шаран в язовира :lol: .Или още му е рано там :D .
joco

Мнение от joco »

saksi написа:
ilelekov написа:снимки няма ли колега
Няма.

А къде са тоновете шаран в язовира :lol: .Или още му е рано там :D .
Колегата с мен беше хвърлил за шаран на дъно,но за цял ден нямаше и сторване.А иначе едри риби скачаха,но шаран или толстолоб..... :?:
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

joco написа:Колегите около мен,дали заради захранката или нещо друго,се справиха доста по-лошо!:
Колега казвай каква е вълшебната захранка Изображение
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
joco

Мнение от joco »

Не знам,защото колегата я бърка в къщи и я носи готова.Единствената сигурна съставка са питки със сусам,от тези за хамбургери.Останалите неща,които носи за добъркане на водоема, са в ненадписани пликове и шишета :oops: :?: Малко е маниак,но шарана и амура(доколкото ги има :?: :mrgreen: )не го уважиха.От предишните ми ходения там добре работи "Промикс" за шаран+мляно кюспе.Поне за момента на жито и царевица не пипа.На торния се лигави и е мъка.Не знам,но такова претенциозно кълване от каракуда не съм виждал :?:
ti6oboy
новобранец
новобранец

Мнение от ti6oboy »

И как е положението в момента там? 20 кинта за 24 часа за 3 пръчки ли? За палатка плаща ли се?
Изображение Изображение Изображение
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

Или срещо 20 лава на куката в магазина. Много калве. :rock: :rock: :supz:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
joco

Мнение от joco »

ti6oboy написа:И как е положението в момента там? 20 кинта за 24 часа за 3 пръчки ли? За палатка плаща ли се?
7 лева на пръчка или 20 лв. за 3бр. за 24ч.За палатка не се плаща.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”