Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Николаевка и Калиманци
- явор филипов
- научил се да хвърля
Николаевка и Калиманци
Както обикновенно,ставане в 5.00ч. бързо сутринно кафе и поемане към язовира.В 6.00 ч. бях там.Времето беше мн. хубаво, в предвид че цяла нощ валя.Бях се подготвил за мачов риболов.По предварителна информация знаех че излизат прилични каракуди.Лових на почти всчкаква стръв, но явно рибата се беше прибрала в тръстиката да си хвърля хайвера и почти не се влияеше то каквато и да е захранка.Излизаше предимно червеноперка.Имах извадена едне каракуда и едно "зверско" късане.Имам снимки ,но нещо на се получава качването
.
До мен колега извади шаран на дъно. Монтаж на косъм с суха царевица.Рибата беше 2-2.5 кг.По негови думи предния дан е извадил един 4кг. и два по 2кг. на същия монтаж.
На 09.05.09. бях на Калиманци.Въпреки че беше работен ден, хора не липсваха,както и вятър.Там преобладаващата риба е каракуда.Има и шаран но е рядък и с размери 1-1.5 кг.Получи се добър риболов(само каракуда)Лових отново с мач.Все още рибата там предпочита жива стръв,предимно бял и пинки.
На 21.05.09г. мисля да посетя Пода.Надявам се да има какво да споделя и от там.
НАСЛУКА.

До мен колега извади шаран на дъно. Монтаж на косъм с суха царевица.Рибата беше 2-2.5 кг.По негови думи предния дан е извадил един 4кг. и два по 2кг. на същия монтаж.
На 09.05.09. бях на Калиманци.Въпреки че беше работен ден, хора не липсваха,както и вятър.Там преобладаващата риба е каракуда.Има и шаран но е рядък и с размери 1-1.5 кг.Получи се добър риболов(само каракуда)Лових отново с мач.Все още рибата там предпочита жива стръв,предимно бял и пинки.
НАСЛУКА.
Последно промяна от явор филипов на Вто Сеп 15, 2009 1:01 pm, променено общо 1 път.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Николаевка и Калиманци 8-9.05.09
10х за инфото, ще чакаме и отзиви за 21.05. Иначе НАСЛУКА
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- явор филипов
- научил се да хвърля
Ако някои помогне и със снинките.... 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=6824явор филипов написа:Ако някои помогне и със снинките....
- явор филипов
- научил се да хвърля
- явор филипов
- научил се да хвърля
- явор филипов
- научил се да хвърля
-
- новобранец
от 5 години ходя на николаевка.язовира е прекрасен,идеален за завършване на тежката работна седмица.с отлични условия за нощуване.прибирал съм се и без нито един удар за 2 дни,но съм имал и дни с по 20 кг.риба.може би за това продължавам да го посещавам.явор филипов написа:Както обикновенно,ставане в 5.00ч. бързо сутринно кафе и поемане към язовира.В 6.00 ч. бях там.Времето беше мн. хубаво, в предвид че цяла нощ валя.Бях се подготвил за мачов риболов.По предварителна информация знаех че излизат прилични каракуди.Лових на почти всчкаква стръв, но явно рибата се беше прибрала в тръстиката да си хвърля хайвера и почти не се влияеше то каквато и да е захранка.Излизаше предимно червеноперка.Имах извадена едне каракуда и едно "зверско" късане.Имам снимки ,но нещо на се получава качването.
НАСЛУКА.
-
- новобранец
аз самия също имам проблем.искам да кача някоя друга снимка със добри рибета но....може би не ми стига рейтинг или нещо друго ,не знам.някой ако може да помогне по въпроса моля.явор филипов написа:Ако някои помогне и със снинките....
- явор филипов
- научил се да хвърля
Re: Николаевка и Калиманци
Ето и малко снимки от последното ходене на Николаевка:

Три дни, много каракуда и само едно шаранче.Информацията е малко закъсняла 27-29.08.09.
ако някои сподели каква е обстановката тези дни ще съм му благодарен.

Три дни, много каракуда и само едно шаранче.Информацията е малко закъсняла 27-29.08.09.
ако някои сподели каква е обстановката тези дни ще съм му благодарен.
Re: Николаевка и Калиманци
Браво.....