Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Имам предложение
Модератор: sapuna
- drat
- разбира нещата
Имам предложение
Имам следното предложение пишещите в "Моя риболовен излет" да бъдат задалжени да споделят мястото на излета, метода на риболов, стръв, захранка и т.н. за да може да се води некаква дискусия. Ако водеама е платен да дават информация за условията. В момента като гледам темите са все от сорта вчера хванах те това и от там нататака 150 поста браво колега, евала, бог си и т.н. Има нема двайсе човека дето споделят, дават акъл и савети и помагат на по-изостаналите като мен останалото не е за коментар.
Да се направи и един подфорум озаглавен "Моя коплексаро-снобарски излет" или нещо от сорта дето да се пускат само снимки да си ръкоплескат да си се фалат да си обменят инфо на лични и тем подобни педераслъци. Сори, че сам толкова краен ама ако не се вземат некакви мерки и тука ще стане като в некои други форуми.
Да се направи и един подфорум озаглавен "Моя коплексаро-снобарски излет" или нещо от сорта дето да се пускат само снимки да си ръкоплескат да си се фалат да си обменят инфо на лични и тем подобни педераслъци. Сори, че сам толкова краен ама ако не се вземат некакви мерки и тука ще стане като в некои други форуми.

- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: Имам предложение
Най после едно разумно предложение.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
drat.... Ти искаш да се промени съмосъзнанието на Българина - Така ли?drat написа:Имам следното предложение пишещите в "Моя риболовен излет" да бъдат задалжени да споделят мястото на излета, метода на риболов, стръв, захранка и т.н. за да може да се води некаква дискусия. Ако водеама е платен да дават информация за условията. В момента като гледам темите са все от сорта вчера хванах те това и от там нататака 150 поста браво колега, евала, бог си и т.н. Има нема двайсе човека дето споделят, дават акъл и савети и помагат на по-изостаналите като мен останалото не е за коментар.

А инак... ех мечти... би било хубаво 20 000-ди да споделят и 20-тина да поздравяват!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Не може да се задължават колегите да пишат за местонахождението на водоема.
Ако искаш може да ги питаш на ЛС.
Ако ти отговорят ...хубаво ,ако не ....здраве.
Ако искаш може да ги питаш на ЛС.
Ако ти отговорят ...хубаво ,ако не ....здраве.
- drat
- разбира нещата
Съмосъзнанието на Българина нема да се промени ама като се пернат едни правила за единия подфорум и се направи един друг само за фукане нещата ще си дойдат на място според мен.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма да си дойдат!
Ще свърши и малко останалата риба!
Ще свърши и малко останалата риба!
Именно!Затова повечето не казваме имената на водоемите, защото като идеш на свободен гьол, хванеш риба и споделиш-другата седмица отиваш и виждаш купища мрежи!Ако някой колега ме попита на лс за даден водоем и знам че е сериозен-ще помогна колкото мога!sapuna написа:Ще свърши и малко останалата риба!
Малко пресилваш нещата ми се струва.Всичко опира до това да не ти вземат мястото и да не ти хванат рибата.georgi_gopata написа:другата седмица отиваш и виждаш купища мрежи!

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
Мойто лично мнение че ако го преглеждат само сериозните хора които споделят и те самите ок,НО има стотици "месари"попивателни които само черпат инфо и газ за риба с чували !! 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
Аз мисля, че предложението на колегата е малко пресилено, в смисъл ,че никой няма право да задължава който и да било, да му казва къде,кога и на какво, каква риба е хванал.Най-малкото това е въпрос на личен избор,всеки може сам да прецени какво да напише в репортажа си.Мисля, че това е по-добрия вариант, отколкото поставянето на някакви задължения да откаже голяма част от колегите да пишат

- crazybot
- фен клуб-скобар
Абе да не се пише мястото ,но поне стръв, захранка, тактика, монтаж и т.н ,а не колегата пуснал 2 снимки и написал "това хванах вчера" то това си е за раздел фотография 

- valiooooo
- ще става разбирач
И аз съм на това мнение,от 2-3 снимки нищо не може да се научиcrazybot написа:Абе да не се пише мястото ,но поне стръв, захранка, тактика, монтаж и т.н ,а не колегата пуснал 2 снимки и написал "това хванах вчера" то това си е за раздел фотография

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Крейзи,на криво ти сече брадвата бе бате!

crazybot написа:Пич подобре си трай за гьола , защото у тоя бетон много лесно се пуска малко вар и сичко е обърнало корема .Ако бях на твое място щях да го пазя в тайна и само аз да си лова на него
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На този етап предложението ти е полезно за платените водоеми. За тях съм твърдо за да се прави ако щеш и карта на уловистите места.
За свободните съм притив подобна подробна информация поне за сега.
За свободните съм притив подобна подробна информация поне за сега.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Я вижте пък аз какво намерих в нета като написах "на риба"
http://dimitrovgrad4u.com/viewtopic.php?t=16&start=10

http://dimitrovgrad4u.com/viewtopic.php?t=16&start=10
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.