велико търново???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

велико търново???

Мнение от sashito »

здравеите колеги някои може ли да ми каже каде около търново мога да се пробвам за шаран дори и да е на платено ,благодаря предварително!!
Аватар
madted
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от madted »

колега, последната ми информация е за Кална кория. Намира се на 20-тина километра от града по посока София. 2 лв. на пръчка. Рибата не се плаща. Има шаран, амур, сом, бяла риба, чига, каракуда. Може и да не знаеш къде се намира затова ще ти обясня - тръгваш от Търново за София. Минаваш Балван, след това заведението "Палмите". Точно след завоя има едно баирче. Като стигнеш върха му завиваш на ляво. Язовирчето се вижда. продължаваш по пътя около 500 метра и пак на ляво. Има табели. ще се ориентираш.
НА СЛУКА.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за язовира

Мнение от sashito »

мерси колега този язовир го знам миналата година бяхме там хванахме тогава един смадок около кило и половина и много каракудки ама дребни ама наистина има много добри риби там едни приятели тогава бяха извадили няколко добри сома и бяла риба ама когато ние бяхме бяха казали 4е е имало земетресение ине можахме да направим работа,зна4и и за тази година няма промяна за цената на 1бр въдица.ами един колега видях само че в един друг саит 4е в района на търново е извадил няколко сома и то доста добри от река янтра през месец април ам можеш ли да ми дадеш инфо около кои села или градове има сом по янтра штот аз ходя на долна оряховица ама до сега несъм зака4ал там сом дори и малък ако знаеш нешто пиши и наслука!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За по-сериозен сом чак след село Долна Студена
z7z
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от z7z »

да... абе колеги.. тука в околноста(Велико Търново) знаете ли къде кълве най-много.. защото пробвах по р.Янтра ама нищо не излезе... ако някои може да ми даде информация къде е излязла каракудата пак в тая околконост ... ще съм много благодарен ... Благодаря Ви преджарително :D :D :D
Наслука !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Рибата по Янтра живна вече.Пробвайте вечерно време-шараните се посъбудиха.Имах успех на млечна около Русенския мост.Освен това е огладнял и едрия морунаж около с.Върбица-смесито над моста.Храните с черно жито в по бързата вода,а мятате на грухано.По обяд става корито.
Успех!Аз изчезвам за Топлото!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”