Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

велико търново???
Модератор: Paublo_Eskobar
- sashito
- ще става разбирач
велико търново???
здравеите колеги някои може ли да ми каже каде около търново мога да се пробвам за шаран дори и да е на платено ,благодаря предварително!!
- madted
- новобранец
- Обратна връзка:
колега, последната ми информация е за Кална кория. Намира се на 20-тина километра от града по посока София. 2 лв. на пръчка. Рибата не се плаща. Има шаран, амур, сом, бяла риба, чига, каракуда. Може и да не знаеш къде се намира затова ще ти обясня - тръгваш от Търново за София. Минаваш Балван, след това заведението "Палмите". Точно след завоя има едно баирче. Като стигнеш върха му завиваш на ляво. Язовирчето се вижда. продължаваш по пътя около 500 метра и пак на ляво. Има табели. ще се ориентираш.
НА СЛУКА.
НА СЛУКА.
- sashito
- ще става разбирач
за язовира
мерси колега този язовир го знам миналата година бяхме там хванахме тогава един смадок около кило и половина и много каракудки ама дребни ама наистина има много добри риби там едни приятели тогава бяха извадили няколко добри сома и бяла риба ама когато ние бяхме бяха казали 4е е имало земетресение ине можахме да направим работа,зна4и и за тази година няма промяна за цената на 1бр въдица.ами един колега видях само че в един друг саит 4е в района на търново е извадил няколко сома и то доста добри от река янтра през месец април ам можеш ли да ми дадеш инфо около кои села или градове има сом по янтра штот аз ходя на долна оряховица ама до сега несъм зака4ал там сом дори и малък ако знаеш нешто пиши и наслука!!