Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щуки на Оризово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Щуки на Оризово
Колеги какво става с тези язовири ако някои има инфо моля да пише
Re: Щуки на Оризово
Събота бях там. Имаше около 20 човека. Нямаше нито един удар на щука на нито един човек. Пробвахме и каракудата но и там нищо. Водата е ледена. Язовира е измрежен може би.
-
- новобранец
Колега там са три язовира ти на кои точно си ходилbrattenio написа:Събота бях там. Имаше около 20 човека. Нямаше нито един удар на щука на нито един човек. Пробвахме и каракудата но и там нищо. Водата е ледена. Язовира е измрежен може би.
-
- новобранец
Есента риболова там беше много добър
-
- фен клуб-скобар
Да го еб...м и Оризово и арендаторите там .
На връщане от Стара Загора ...викам ...я да го видя това прословуто Оризово.
Обикалях ,питах и не можах да го намеря и накрая си тръгнах.
То една табела няма никъде и като разбрах ,че има 3 км черен кален път
го отписах това завинаги.
То една табела няма никъде и като разбрах ,че има 3 км черен кален път

Бях на първият където е 6 лева. Пътят от към оризово е станал страшен. С нива ни се наложи да бутаме. От към Черна Гора по го бива.
-
- новобранец
Колега не го отписваи. А пук за путя питаиsaksi написа:Да го еб...м и Оризово и арендаторите там .
То една табела няма никъде и като разбрах ,че има 3 км черен кален пътго отписах това завинаги.
eeee не мога да ги кача тия снимки....ако някой може да ми даде skype да му ги пратя да ги качи тои....иначе на тях са два звера точно от Оризово
-
- новобранец
Колега даи повече инфо за излетаevgeniboy написа:eeee ne moga i ne moja da gi ka4aa tia snimki....ako niakoi moje da mi dade skype da mu gi pratia da gi ka4i toi....ina4e na tiah sa dva zvera to4no ot orizovo
-
- новобранец
здр колеги ето малко инфо за оризово и от мен.сьбота реших ме да идем за щуки на оризово това ни беше за пьрви пьт.оште като пристигнах ме на водоема ми направи впечетление че е мн обрасьл и нямаше мн места за мятане трябва задьлжитевно да си с гаштиризон което ас го нямах и това ми изигра лоша шега нямаше как да мятам на хубавите места пробвах на малкото чисти места които бяха достьпни от брега но ови валат обшто взето ми хареса мястото
-
- научил се да хвърля
Даите пресна информациа некои ако има.
-
- вече хвърля и на тежко
Най-актуалната информация може да ви даде арендатора на язовирите Вълко Божев.Телефон0888775229.По телефона може да си запазите и някой от кейчетата на средния язовир.Може да си запазите и лодка,мисля,че беше по лев на час,но не съм сигурен.Има шаран по около 2-3 кг.,амур,толстолоб,щука,каракуда,костур.Присъствувах при пускането на сомчета по около 5-600 грама.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази седмица бях там - язовира няма нищо общо с това, което беше миналия месец, целия е отарашен и обходен,шавара отъпкан и щуката липсва.За цял слетобед(от 2 до 8 часа) нито един удар, а миналия месец за същото време имах 6 удара, изобщо няма смисъл да си давате парите.Говоря за първия язовир(този с щуката), а на този с кейовете - водата е много малко ,много обрасал и там се чака предимно за шаран ,ама удари ли няма вадене-така че и там нищо не става.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- научил се да хвърля
Някои скоро да е ходил там за щтука
??????????

-
- новобранец
Колега на язовира на които таксата беше 6 лева.Няма нищо,защото лятото го изпуснаха и рибата е прехвърлена на средния язовир.Там има такса и се плаща на килограм.Подробности не знам ама може да питаш арендатора ама много много не му вярваи.Телефона на арендатора може да видиш в по горните постове.batkovi kolio 3 написа:Някои скоро да е ходил там за щтука??????????
П.П. Ако случаино идеш там. Пиши как е хавата.