Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Ниски цени-по голям оборот-доказано-на всякъде -клиента е цар,колкото повече имаш,ще те препоръчат на приятели 

Риболовци.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Фуга,далеч са от теб.Наско и Румбата на бул/Марицамежду двата моста се намира-Герджика и на Хранителния,другият е на Митко и Дидо,точно преди прелеза на 6-ти септември вдясно,другият който може да ти даде на тази цена е Бай Георги Караджата.Това са които знам от близо 40маг. в Пловдив.За мен лично не влизам в магазин ,който ми иска цена двойна от предлаганата на пазара,даже и да ми е приятел.Тегла му майните и вън от магазина.Затова и някои/няма да цитирам/се радват на добра клиентела,една стръв прави чудеса,господа магазинери,ако четете изобщо риболовните сайтове.fugata написа:Бат Ицо каде са тея магазини с нормална цена?
Защото в нашата махала и около Военна болница продължават да продават килограма по 25 лв.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Е всички други магазини на дебелата цена ли предлагат
Зная,че там има много вносители,но от 40магазина да продават нормално само 4-ри.

Здравей Емо. Дай информация в Плевен с кой магазин работиш, тъй като доколкото зная, тук никой не продава на грамаж.
-
- учете се от него
Много странно, в Пловдив да не може да се отрегулира пазара и да има почти двойни разлики в цената
Това по-скоро би могло да се случи в някой малък град с един- два магазина
При наличие на 40 магазина не мога да си представя да се купуват червеи по 18-20 лева, като в същия град ги има и по 10-12 лева

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Емо,сигурен съм,че само в тези е на тази цена.Другите само си го купуват на цената която предлагаш и ми дават голяма кутия-за червен червей за 2лв,тя побира 90гр.И то магазини радващи се с популярност и клиентела.Аз лично пазарувам от Наско и Румбата-признавам в редки случаи и най-вече от Дидо и Митака.И затова независимо дали ще мога да ида за риба,си взимам още в събота,макар,че в неделя отварят рано,а ако не ходя във фризера и за следващата седмица.
Ми не зная какво да кажа.Толкова ли хората не се усещат какво става.Може и да им е хубаво така.Аз съм забелязал,че и други стоки са доста скъпи.А във Варна е направо сеч.butnik написа:Емо,сигурен съм,че само в тези е на тази цена.Другите само си го купуват на цената която предлагаш и ми дават голяма кутия-за червен червей за 2лв,тя побира 90гр.И то магазини радващи се с популярност и клиентела.Аз лично пазарувам от Наско и Румбата-признавам в редки случаи и най-вече от Дидо и Митака.И затова независимо дали ще мога да ида за риба,си взимам още в събота,макар,че в неделя отварят рано,а ако не ходя във фризера и за следващата седмица.
Представям си,ако не бях писал тука колко дълго щяха да ви клатят по цялата страна с различни доводи.Имам пусната реклама на 1-ва страница във вестника.В списанията също тече реклама на колко се продават.
Но най-интересно е,защо клиентите не набират моя телефон,а звънят в редакцията.Там им дават телефона на работника ми.Така започват да взимат червеи.Приятели аз хора не ям.
Сега се чудя как да му отговоря на момчето ,което ме пита за Плевен от къде да вземе на грамаж.То така трябва да се продава на всякъде.Тия хора как захранват и каква риболовна култура имат продавачите.Все пак това е голям град.Явно трябва да се образоваме сами.Колега попитай ги на колко ще ти дадат 500гр. червеи,но започни пазърлъка от малката кутийка.....после мини през 100гр. и т.н.т.Макар,че докато пишех се сетих,че те сигурно нямат кантар.Тогава да на правят 3 размера кутии с различна цена.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Интересно ще ми бъде да се включат и други пловдивчани в дискусията,да видим да не би да бъркам.
-
- ще става разбирач
изобщо май не бъркаш Бутник...миналата седмица питах в два магазина дали продават на килограм и каква е цената...не че ми трябваше червей ама ей така да знам...в единия магазин продавача така ме изгледа все едно че му правя рекет
другия пък рече "е ти сега ще искаш заради теб и кантар да копувам...", лошото е че и трите магазина които си посочил ми идват малко далече ама щом е за идеята да се научат всички търговци да продават на кг ще си купувам от някой от трите...

За тези хора е важно да ги попитате от къде взимат червея.Може да го вземат през ръка и за това да им е скъп.Ако е така им дайте моите кординати,които ги има тук на 2-3 места.За поръчки над 5кг ще им го изпращам на 7лв.Другото,което е нужно да направят да си закупят кутийки,а всички производители са от Пловдив.Да сметнат колко грама червей побират и да ги дават на по-ниска цена от малката кутийка.Това е начина,ако не се използва кантар.Във противен случай Бутника ви каза от къде може да го получавате ниско.Смятам,че ако им се спомене за цената и те ще я променят бързо,както и начина си на работа.В София това се случва във всеки магазин.Никой магазин не е редно да дава една и съща цена на количество и на дребно.Както те не си взимат такъмите,като клиент за една макара и въдица.milo69 написа:изобщо май не бъркаш Бутник...миналата седмица питах в два магазина дали продават на килограм и каква е цената...не че ми трябваше червей ама ей така да знам...в единия магазин продавача така ме изгледа все едно че му правя рекетдругия пък рече "е ти сега ще искаш заради теб и кантар да копувам...", лошото е че и трите магазина които си посочил ми идват малко далече ама щом е за идеята да се научат всички търговци да продават на кг ще си купувам от някой от трите...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Емо,кутийките ги знаят всички,а да не казвам,че един от производителите на такива има склад и в нашата кооперация.От нас риболовците зависи да си отстояваме цената.Като ми каже ,че не продава се обръщам и му заявявам откъде и на каква цена отивам да си купя.А като влезнат 4-5 колеги за един ден ,ще се замисли,защото покрай червея вървят и други консумативи и оборота няма да нарасне заради едничкия бял.Като пример ще дам един от любимите ми магазини-продават по 15-20кг на седмица на дребно на грамаж и на кутийки който желае.Но покрай него се купуват и захранки,корди,плувки и други наглед дребни неща ,които пълнят касата и се радват на добра клиентела.Да са живи и здрави такива колеги и винаги да им са пълни магазините с клиенти.
-
- новобранец
Колеги в Люлин откаде мога да си купя от червея на Емо и на какви цени ?
В магазина на видрах срещо 6-ти блок до фантастико в люлин 1 бял 11лв. шарен 13лв. за кило 

Изпревари ме,но мисля,че го има почти във всеки кантон на всеки комплекс.Трудно ми е обаче да ви давам точно инфо....това са ужасно много магазини.Когато някой ме пита така започвам ровене по тетрадките.Тук номера е,когато ви го продават скъпо да правите както ви каза Бутника......"Съжалявам отивам при конкурента ви".hellman написа:В магазина на видрах срещо 6-ти блок до фантастико в люлин 1 бял 11лв. шарен 13лв. за кило

-
- новобранец
не намерих точната тема но да попитам пък ако съм сбъркал местото.....секира. интересувам се от Румънски бял червей , добри поръчки очаквам оферти само на лични .