Уклейки

Модератори: bobopeli, sapuna

Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Re: Уклейки

Мнение от Tedo_ribara »

браво колега :smt023 добър риболов.. да не си от пернишко радомирско (да не се обидат колегите) :) :D как мааш на селски не е истина ама споко и аз сам от тамока :D
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Tedo_ribara написа:браво колега :smt023 добър риболов.. да не си от пернишко радомирско (да не се обидат колегите) :) :D как мааш на селски не е истина ама споко и аз сам от тамока :D
:lol: не сам бре ,от Кюстендил съм ,епа така си думам ,не мога да се преправям ,са на на некой не им аресвало ,дреме ми и на мене не ми аресват васпитани плашипутарници :lol:
Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Мнение от Tedo_ribara »

:D добре абе как мога да качвам снимки ??? :?: аз сам от скоро тука и все още незнам нищо :cry: :cry: чета чета ама нищо не намирам...
Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Мнение от Tedo_ribara »

venci72 написа:
Tedo_ribara написа:браво колега :smt023 добър риболов.. да не си от пернишко радомирско (да не се обидат колегите) :) :D как мааш на селски не е истина ама споко и аз сам от тамока :D
:lol: не сам бре ,от Кюстендил съм ,епа така си думам ,не мога да се преправям ,са на на некой не им аресвало ,дреме ми и на мене не ми аресват васпитани плашипутарници :lol:
:D само да ти кажа аз не съм много вазпитан, като гледам и ти мааш с колело :) нема проблеми само риба да има и ти като мене... :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

днеска отидех па с колелото до яз.Дренов дол,цел на риболово па уклейки, :lol: изкецана работа ,беше ного ураснало у шавар насекаде,намерих едно место ,забраках такава подхранка за уклей,,досега а такова чудо не бех виждал ,що и да правих само слънчевки,на секо фърляне ,фанах и 20тина уклейки , :lol: що ли не правих на секакви дълбочини лових ,обаче на секо фърляне слънчевка :lol: ебати и изкецаната работа ,иначе седех 2 часа и полвина некаде от 5 и полвина до 8 часо фанах и един арен клен и една каракудка , по едно време потъна плувката и като засекох и дирекнио ми е с ластик и като опна ластико :lol: заеби ,а на мене са ми се лабави ластиците за пози :lol: та му яко изтресе прашиштето

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

пущих го клено , даже и уклейките ги пущих :lol: тия слънчаците направо ме разбиха от секаде ,ного пъти ловим уклейки там ,това не е било ,чат пат се фащаше по некоя слънчевка ,ама са на каква и дълбочина да ловех ,веднага слънчак :lol: абе ного важно ,аз съм доволен ,расодих се с колелото ,повисех 2 часа на язовиро...

айде другио пат па :lol:
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Ай сопри се.Риба не остави неободена. :D
Изображение
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

:smt041 :smt041 :smt041 Уникален си!
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”