Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак Враждебна ;)
-
- научил се да хвърля
Пак Враждебна ;)
Днес както обикновенно отидох на една от Враждебските баластриери.
Целта ми днес беше каракудата.
За стръв си бях приготвил жито и хляб(до хляба не стигнах).
Такъмите ми бяха плувки 1.5 и 3 грама,поводи 0.12 и куки 12!
На гьола бях към 15:00 часа захраних с универсална захранка и жито и започнах да чакам!
Лових на около 2 метра дълбочина малко над дъното и на около 3 метра от брега.
Резултатът е доволен за мен
Калибъра беше от педя на горе.
Като за бирата изкарах

Ако не съм се справил с размера на снимките ще помоля някой който може да ги оправи!
Благодаря предварително!
Целта ми днес беше каракудата.
За стръв си бях приготвил жито и хляб(до хляба не стигнах).
Такъмите ми бяха плувки 1.5 и 3 грама,поводи 0.12 и куки 12!
На гьола бях към 15:00 часа захраних с универсална захранка и жито и започнах да чакам!
Лових на около 2 метра дълбочина малко над дъното и на около 3 метра от брега.
Резултатът е доволен за мен

Калибъра беше от педя на горе.
Като за бирата изкарах

Ако не съм се справил с размера на снимките ще помоля някой който може да ги оправи!
Благодаря предварително!
Re: Пак Враждебна ;)
Като гледам има за 7-8 бири бре!Бравоtachev написа:Бая бира май ще се лее![]()
!!!

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- научил се да хвърля
За жалост този гьол на който бях днес го заравят и като гледам с какво темпо предполагам,че до 3 месеца ще е напълно заритdrat написа:Риба не остана по враждебско от тебе. Браво и за излета и за репортажа.

Това е и причината да взимаме всичката уловена риба от него!
Голяма част от риба се старая да премествам във съседните водоеми,но пренасянето и в живо състояние е малко трудно!
Арен Улов.Това е много лошо защо ще го заравят.С това тъпо строителство съсипаха и природа и всичко
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала, добри каракуди.Там е депо,разтоварище на София за стройтелни отпадъци и умниците решиха да пълнят гьоловете 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво.добре си се справил,след тия земетресения.
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
леле колега ,направо ме обнадеждаваш!!!!!! тва ако е на петаците направо е чудесна новина
дай малко пояснение ако може на кой от гьоловете е точно, иначе браво-бройката е добра и калибъра не е зле! До преди 2-3 години посещавах много често гьола, който е точно до пресевната на холцим и каркудите излизаха на троха и бяха от полувин кило нагоре, костура рядък и едър а и кленове имаше и пак сериозни екземпляри, обаче го напраиха уж платено и нешто зеха плиткия готин залив с папури за който става дума да се затлачва с пясъци и да се прекарва и не го посещаам от известно време. А там на свечеряване съм хващал и сомче и голи шарани--беше чудесно место на 5 мин. от левски г 

-
- новобранец
Браво колега
добри парчета
аз лично не я харесвам като за мезе
много костелива,ама нали знаеш,важното е тръбка да има

-
- научил се да хвърля
Години ходех на тези баластриери . Беше чудесно местенце преди да започнат да го зариват. Водата беше кристална .Беше зелено и чисто . Имаше изворче и кладенче от където извираше ледена вода от която си точехме когато бяхме на режим. Гьолчетата се намират на 15 минути път от центъра на София. Риба имаше всякаква - каракуда , шаран ,уклей ,червеноперка ,клен , дори и сом. За няколко години го направиха бунище. Ако се изхвърляха само строителни отпадъци поне щеше да може да се лови някоя и друга година преди да го засипят. Но съм виждал какво ли не изхвърлено там - Лекарства , болнични отпадъци които смърдяха ужасно , умрели кучета и овце , тонове кости и отпадъци от екарисаж . Върха беше като изсипаха един камион който изтегля септичните ями пълен с л---а .Аз рядко пиша във форума , но просто не се сдържах да не взема отношение . Това беше едно чудесно място което беше превърнато в гнусна клоака от господа управляващите в последните 10 -15 години .Най интересното беше , че след като започнаха да го зариват го зарибиха с две цистерни с шаранчета от язовир Бели Искър когато го източваха за да оправят стената ,които бяха изловени от братята роми за нула време . Това е върха на идиотизма . Тези цистерни с риба можеше да се изсипят на Долни Богров. Даже някой е дал това което е останало като гьол под аренда и събират такса без да са зарибили с нищо.
Последно промяна от BogdanSim на Вто Май 26, 2009 2:08 pm, променено общо 1 път.
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.