Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Белопопци-24.05
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Белопопци-24.05
След цял ден слънце и вятър на Веринско напълнихме чувала с каракуди се прибрахме в София.
Явно ставането в 2.45 и слънцето ми бяха размътили мозъка, защото реших в неделя да ходя на Белопопци.
Взех vlado-fidera и фидера му и към 7 вече мъкнехме планината багаж към най-доброто и естествено най-далечното място. Гьола ни посрещна тих, красив и слънчев, а шараните подскачаха весело. Избрахме си масто на около 50м от оградата в плиткия край на язовира и разпънахме.

Владо реши да лови на фидер, все пак е vlado-fidera, а аз се спрях на мача, че продадох всички други въдици
Дълбочината беше около 1.5м, като на около 20-20+ метра пред мен имаше прагче от около 10-15см.
Лових на самото ръбче, там и храних. Много стройна научна организация създадох, стрелях царевица по часовник, абе превърнах се в робот и така до 5 вечерта бях с една каракудка и капо от към шарани
Владко имаше едно късане на фидера и толкова, а варварите около нас ги дърпаха на пружините, все едно ловят уклей.
Ей това гладах 6-7-8 часа, докато бушмените ритаха, псуваха и валяха шараните в калта.

После заваля страхотен пролетен дъждец и пасмита се изнесе, а с нея отшумяха псувните и свирните.
С последните капки всичко започна от начало, свежо и красиво

Но този път с епоявиха и рибоците
Ето го №1

№2 е на преглед при др.Фидер

№3 нямаше кой да го снима, но беше симпатяга .
Владо се налови и реши да ме щракне няколко пъти и мен

и обратно в легена

Докато се моткаше фотографа около мен, фидера му си гънеше като змия, а аванса ръмжеше, като стара дърворезачка.
Фидерчето не се предаде и напъваше здраво

Ето го и виновника

Преглед на гърлото

Късно вечерта и мойта захранка проработи и сабра ятото направо в краката ми

Ами това е, хванахме по 4 шарана, сутринта гледахме мъглата после се пекохме на слънца, валя ни дъждец, а язовира ни изпрати с красива усмивка

Явно ставането в 2.45 и слънцето ми бяха размътили мозъка, защото реших в неделя да ходя на Белопопци.

Взех vlado-fidera и фидера му и към 7 вече мъкнехме планината багаж към най-доброто и естествено най-далечното място. Гьола ни посрещна тих, красив и слънчев, а шараните подскачаха весело. Избрахме си масто на около 50м от оградата в плиткия край на язовира и разпънахме.

Владо реши да лови на фидер, все пак е vlado-fidera, а аз се спрях на мача, че продадох всички други въдици

Дълбочината беше около 1.5м, като на около 20-20+ метра пред мен имаше прагче от около 10-15см.
Лових на самото ръбче, там и храних. Много стройна научна организация създадох, стрелях царевица по часовник, абе превърнах се в робот и така до 5 вечерта бях с една каракудка и капо от към шарани

Владко имаше едно късане на фидера и толкова, а варварите около нас ги дърпаха на пружините, все едно ловят уклей.
Ей това гладах 6-7-8 часа, докато бушмените ритаха, псуваха и валяха шараните в калта.

После заваля страхотен пролетен дъждец и пасмита се изнесе, а с нея отшумяха псувните и свирните.
С последните капки всичко започна от начало, свежо и красиво

Но този път с епоявиха и рибоците
Ето го №1

№2 е на преглед при др.Фидер

№3 нямаше кой да го снима, но беше симпатяга .
Владо се налови и реши да ме щракне няколко пъти и мен

и обратно в легена

Докато се моткаше фотографа около мен, фидера му си гънеше като змия, а аванса ръмжеше, като стара дърворезачка.
Фидерчето не се предаде и напъваше здраво

Ето го и виновника

Преглед на гърлото

Късно вечерта и мойта захранка проработи и сабра ятото направо в краката ми

Ами това е, хванахме по 4 шарана, сутринта гледахме мъглата после се пекохме на слънца, валя ни дъждец, а язовира ни изпрати с красива усмивка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Белопопци-24.05
Браво момчета,много красива природа и хубави шарковци 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления Вуадковци...
Един ден и аз може би,ще се науча да ловя рибки с такава техника.. 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Какви сте ми убавци!

Браво момчета,добре сте изкарали!

Браво момчета,добре сте изкарали!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Eкстра Чирус...време е да хващаш и ти фидера няколко дни ти се доказва колко е ефективен

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Фидера е мултифункционална въдица.
Мое да си тупаш килима, да си свалиш пайжините от тавана, да биеш кучето, да го строшиш, като си нервен, да скачаш овчавски скок и най-вече да го изхвърлиш и да си купиш въдица

Мое да си тупаш килима, да си свалиш пайжините от тавана, да биеш кучето, да го строшиш, като си нервен, да скачаш овчавски скок и най-вече да го изхвърлиш и да си купиш въдица

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- фен клуб-скобар
Аре ,аре.Добре ,че си взел Владко за да се учишchirusa_bg написа:Фидера е мултифункционална въдица.
Мое да си тупаш килима, да си свалиш пайжините от тавана, да биеш кучето, да го строшиш, като си нервен, да скачаш овчавски скок и най-вече да го изхвърлиш и да си купиш въдица![]()
![]()

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чирус а ти с твойте гръмоотводи можеш също много неща: Да брулиш и най високите орехи,да те съсече гръм но не и да хванеш рибоподобно
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?