Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Имам предложение
Модератор: sapuna
- RUZBATA
- ще става разбирач
Re: Имам предложение
До преди няколко месеца не криех от познати къде на какво и т.н ловя риба , защото си казвах че няма кой да улови моята риба
И един такъв познат ( не е от форума ) така ме разочаров , че съм решил да давам инфо на хора които са доказали ,че са наистина съвестни и няма да злуопотребят !!!
Така че съм твърдо против идеята ти колега , всеки решава какво да сподели и с кои

И един такъв познат ( не е от форума ) така ме разочаров , че съм решил да давам инфо на хора които са доказали ,че са наистина съвестни и няма да злуопотребят !!!
Така че съм твърдо против идеята ти колега , всеки решава какво да сподели и с кои

-
- вече хвърля и на тежко
Не , че да се бъркам ама форум - значи място , където всеки може да каже каквото му душа сака . Можеш да регламентираш какво НЕ МОЖЕ да се пише във форума , но да регламентираш какво ДА СЕ пише ??? Това си е въпрос на свободна воля , желание , възможности за изразяване и т.н. .
Другото се наричаше навремето лексикон - отговаряш на 20-30 въпроса тип тест . Като искаш да знаеш питай. Като искат , ще ти отговорят .
Другото се наричаше навремето лексикон - отговаряш на 20-30 въпроса тип тест . Като искаш да знаеш питай. Като искат , ще ти отговорят .
- Skorpi
- сериозен играч
Тия момчета направо са се улели то бива бива ама тия са за затвора
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

jivas написа:Колко истина има в думите Ти.AL KAPONE написа: п.п Има ли такъв, който да не е получил инфо на лични... ако попита
Как може да очакваме всеки да си казва местенцата докато има такива, които твърдят, че са риболовци и търсят инфо за ЕЛЕКТРОРИБОЛОВ ??????
като има и МРЕЖОРИБОЛОВ, ТРОТИЛОРИБОЛОВ и тн.
Ето и малко снимков матрял за размисъл![]()
Това е малка част от снимките които могат да се намерят в нета. Е сега да попитам и аз- Трябва ли като хвана една щука пет кила да кажа Къде , Как и т.н.
е тва е отговора

-
- ще става разбирач
Как да обявиш в интернет, че на някой малък свободен водоем се е позавъртяла малко риба
? Аз си крия резервния ключ за вкъщи под изтривалката
. .

късмет работа . .
Запомнете лицата от снимките!Може да им излезе и на тях късмета!
Извинявам се на колегите за спама!

Извинявам се на колегите за спама!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Явно колегата е искал да пише,че след успешен излет да се сподели как е ловил ,как е хранил т.е. тактиката с която е хванал много риба.Няма да коментирам някои от последните писаници в Успешни,да не излезе ,че завиждам,но не прави чест на тия колеги,ей виж какво хванах,ама как,с какво,то,че е частен водоем е от ясно по ясно.И докъдето четах темата ,не видях отговор как и с какво,въпреки,че бяха задавани тези въпроси.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- krokibg
- учете се от него
Няма човек на който съм преценил че мога да кажа някаква информация и да не съм казал.Ако е нов и се е регистрирал утре,просто нищо не казвам.Ако е човек който познавам и общуваме постоянно на лични или по форума,давам информация.Така че,просто си правете сметка и се съобразявайте.Онзи ден,попитах колегат за линовете къде ги има за да наловя няколко бройки и да ги пусна в моя язовир.Явно е решил че ще бракониерствам и не ми даде информация.Е,аз ще ви кажа защо не ми я даде,щото водоема е свободен и не-арендован и колегата е ходил да бракониерства.Ако беше казал водоема и аз отида там,щеше да стане ясно че не спазва забраната.Абе,има всякакви хора и доста от хората тук са само консуматори.има максимум 200-300 активни ника,всичко друго е хора с по дваисет ника.Иска да попита нещо,до преди два дни се е правил на голям разбирач и ако попита с ника който ползва нормално,ще стане резил.Затова си правят нови никове/регистраций/ задават тъпи вапроси,продават или купуват,събират информация или пускат заядливи постове и теми.Така че,правете си сметка и давайте информация само на хора които познавате и знаете че няма да ви подведат и изложат.Хайде с здраве и не се косете

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако се появи нещо задължитемно ме губите от този раздел!
Това е форум и държа аз да определям, кое да споделям и кое не.
Питал съм много колеги на ЛС и повечето са ми отговаряли коректно, същото правя и аз.
Разбира се има и селски хитреци, които си мислят, че се хванали господ за шлифера, но всеки сам решава
Това е форум и държа аз да определям, кое да споделям и кое не.
Питал съм много колеги на ЛС и повечето са ми отговаряли коректно, същото правя и аз.
Разбира се има и селски хитреци, които си мислят, че се хванали господ за шлифера, но всеки сам решава

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- учете се от него
Много неща споделям и поне още толкова не споделям( освен на "лични", по моя преценка) по обясними причини 

- drat
- разбира нещата
Кво стана са най-активните и най-споделящите колеги отново са на линия, а манекените нещо се спотайват.
Щеше да е интересно и те да драснат два три реда.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Твърдо НЕ 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спотайват се и чакат, като обикновеноdrat написа:Кво стана са най-активните и най-споделящите колеги отново са на линия, а манекените нещо се спотайват.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ся в момента сафрида е пред Рубин.За мен е късно да излизам.Имат по 18 кг вече.
Сега в момента в морския има 5 госта и един регистриран.
Ако го пусна това горното,след 3 мин няма гости вече.Пробвано поне 5 пъти за 3 седмици.
Сега в момента в морския има 5 госта и един регистриран.
Ако го пусна това горното,след 3 мин няма гости вече.Пробвано поне 5 пъти за 3 седмици.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
...."кой покани на гости мойта риба без кости"...