Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Re: около Бургас ????
Аз съм виждал да ходят от ляво на централния плаж.Ще пробвам там или на Атия
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ябълчево :

Шаранчета само инциденто по 300-400 грама,ама не сме ги търсили въобе.Аз след 10 мин вече бях на 3м гола пръчка,хващах рибите на бял,царевица,жито,торен,гола кука,съчма за определяна на дълбочината,хляб и кремвирш.Луда работа,ама голям кеф,ако някой иска,тва е рая натаранките,на две жита рибата се пресява и остава само едра.
Ходих на язовира в с.Лясково,който е след на Айтос парка,има много риба,масовата е по половинки,има риби по кило,2,3,баща ми за един риболов успя да извади 20 риби по 2 кила и половина и множество по малки,аз ходих след това но риболувах само час и нещо,щото счупих коляно на уипа,но за това време взех 1 риба по кило и поне 30 по половинки,входа е 2 лв,шарана 5лв.
На крумово градище,само петък събота и неделя,вход 4-5 лв,забраих колко е килото,но има едри риби,само че са в папура,системата за успешен риболов е въдица с акция 100 грама с макара,влакно 0.40,повод 0.30 и имаш 5 сек да го изкараш,щото си отива в папура от кадето е дошъл.

Шаранчета само инциденто по 300-400 грама,ама не сме ги търсили въобе.Аз след 10 мин вече бях на 3м гола пръчка,хващах рибите на бял,царевица,жито,торен,гола кука,съчма за определяна на дълбочината,хляб и кремвирш.Луда работа,ама голям кеф,ако някой иска,тва е рая натаранките,на две жита рибата се пресява и остава само едра.
Ходих на язовира в с.Лясково,който е след на Айтос парка,има много риба,масовата е по половинки,има риби по кило,2,3,баща ми за един риболов успя да извади 20 риби по 2 кила и половина и множество по малки,аз ходих след това но риболувах само час и нещо,щото счупих коляно на уипа,но за това време взех 1 риба по кило и поне 30 по половинки,входа е 2 лв,шарана 5лв.
На крумово градище,само петък събота и неделя,вход 4-5 лв,забраих колко е килото,но има едри риби,само че са в папура,системата за успешен риболов е въдица с акция 100 грама с макара,влакно 0.40,повод 0.30 и имаш 5 сек да го изкараш,щото си отива в папура от кадето е дошъл.
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- учете се от него
За дупките се чуват едни митични кг. - 4.5, 5.5
ма не съм видял и немога да го твърдя със сигурност
Дали е истина 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Здравейте всички ,малко инфо от последните три дни.На 24.05 на кея на Поморие 11 едри попчета за около час и половина,вчера повторихме много вяла работа само дребосък но искарахме и един лихмус мутант
това всичко на скарида .Колеги клатеха чепарета ама много слабо от време на време по някоя граца много дребна.
Днес влязохме с лодка от Черноморец след много лутане не можахме да намерим място да я пуснем за да отидем до "скалите край поделението до гробищата" така ми го обясни един приятел,както и да е пуснахме лодката от Вромос и отидохме до едни изоставени даляни обаждаше средно попче но слабо на чипарето 4-5 граци ,времето стана кофти и навънка.От там на Германката от брега от начало много слабо и дребен сафрид към 17 часа вече се бяхме отказали и кат се почна всяко хвърляне го пълнеше"чепарето"среден размер,изкефихме след толкова тегав ден ,ето и някой снимки

Днес влязохме с лодка от Черноморец след много лутане не можахме да намерим място да я пуснем за да отидем до "скалите край поделението до гробищата" така ми го обясни един приятел,както и да е пуснахме лодката от Вромос и отидохме до едни изоставени даляни обаждаше средно попче но слабо на чипарето 4-5 граци ,времето стана кофти и навънка.От там на Германката от брега от начало много слабо и дребен сафрид към 17 часа вече се бяхме отказали и кат се почна всяко хвърляне го пълнеше"чепарето"среден размер,изкефихме след толкова тегав ден ,ето и някой снимки

- Живко Василев
- разбира нещата

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Колега vsiak И аз бях на кея,даже нс снимката разпознах момиченцето което беше с тебе,имаше и още едничко.Идваха при мен да гледат един Дракон ,който бях изкарал!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Много се радвам жалко ,че не сме се запознали иначе децата са големи рибаркиglarusa написа:Колега vsiak И аз бях на кея,даже нс снимката разпознах момиченцето което беше с тебе,имаше и още едничко.Идваха при мен да гледат един Дракон ,който бях изкарал!

- каридата
- учете се от него
Веско,ти направо си ги разбил рибите.Поздрави.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

пичове каде около бургас ги хващате тези щуки?? казаха ми че до айтос имало щука някои да е чувал нещо подобно?аз по пътя за лозенец преди беттония възел в дясно в гората навътре ходя има един язовир зарибен и там дава щука ама неме кефи идеята накрая 15лв килото ако искаш дая вземеш а аз искам да сия направя трофей от главата
ако някои от колегите има скоро ходене за подобен вид хощник и няма компания:) може да се обади:))

-
- и господ не е толокова добър
Някой ходил ли е скоро на Ябълчево за щуки.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колега, в събота може да прескоча. Ще ти дам актуална информация.snegk написа:Някой ходил ли е скоро на Ябълчево за щуки.![]()
-
- и господ не е толокова добър
Мерси предварително.Marillion написа:
Колега, в събота може да прескоча. Ще ти дам актуална информация.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Един айтоски,с очилца и волво ходи,ама питайте си го него............Аз все едно не ми е казал нищо........ 

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Аз познавам ли го?patrona86 написа:Един айтоски,с очилца и волво ходи,ама питайте си го него............Аз все едно не ми е казал нищо........

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
То поне волвото да можеше да събере багажа...Stront написа: Аз познавам ли го?

Ей... ще ме накарат и в Събота да работя. snegk, ще се наложи да получиш информация от Stront.