Риболов на Богров

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
diyang
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Риболов на Богров

Мнение от diyang »

Здравейте,
Искам да ви питам за гьола до Богров на изхода за Варна дали има риба и ако има каква е? Още не съм ходил там. Дали е платен или трябва само риболовен билет? Може да дадете инфо и за други места за риболов близо до София като Панчерево.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Има щука,шаран ,каракуда,клен,лин,костур,бяла риба и уклей.Хващал съм най голямата си щука там 6 кг.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

По подходящи дестинации за риболов са баластиерата на Чепинци и р. Искър.

За Богров съм виждал каракуди по педя да скачат над водата гонени от щука, но рибата там е в минимално количество.
SpUd3r
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SpUd3r »

А там проверяват ли за билети,понеже тази година нямах никакво време за риболов и за това не съм си и вадил билет,но мисля сега да отида поне 1-2 пъти за риба?А не ми се занимава да си заверявам билета,защото с тия банки само се дразня,поне да беше като преди давам парите на място и веднага си ми оправят и билета :evil:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Мен лично не са ме проверявали никога там преди ходех често, Но одавна не съм ходил. Относно билета сега се вадят и за по малки срокове. В смисъл и аз нямах време и като намерих го извадих за 6 месеца. В банката не е проблем там на Македония има и банка и билети.
SpUd3r
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SpUd3r »

Да, ма в смисъл сега не ми се вади билет за 1-2 ходения.Аз попринцип съм с билет от 96-97 година янкъде не помня точно и никога не са ме проверявали,само тази година не си заверих,защото просто знаех,че няма да ходя за риба.Но сега реших да отида както написах и мой приятели ми казаха,че по водоемите са били започнали много проверки за билети и за това реших да питам все пак :roll:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

През почивните дни забелязах много колеги на всички трапове на Богров. което е показателно, че има резултати. Някой има ли някаква информация.
албиноса
новобранец
новобранец

Мнение от албиноса »

колега Спуд старите билети вече не съществуват!има вече едноседмични,едно месечни и така.Отиваш в най близкото поделение на ИАРА и си готов :wink:
албиноса
новобранец
новобранец

Мнение от албиноса »

едноседмичните май са по 4 лева
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”