Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Maver или Shimano
Модератор: sapuna
Maver или Shimano
Zdraveite kolegi imam sledniq vupros tei kato sum nachinaesht shtekar se interesuvam kakvo da si vzema kato za men dali da vzema 10m na maver Bream Killer up to 3KG. no me pritesnqva che e 10m da ne e mnogo kusa za tova iskam vashe mnenie ili da vzema primerno neshto na Shimano Forcemaster XT FMXT1300P 13.00 a tazi si e 13m. i neznam kakvo da predpocheta kazete dali ne e 14m. kato cqlo shte hodai na plateni vodoemi za sharnacheta,karakuda kosturi ( haresvam sredni kato razmeri vodoemi na primer kato Belopopci ) pisha podrobno zashtoto cheta vuv foroma che tova mai ima znachenie no iskam mnenie ot kolegi s po golqm staz
Mlagodaria za mneniqta vi.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Maver или Shimano
Хохо пиши на кирилица брат
Отговорите след това 

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=14263
тука е истината поне 90 процента ако ги спазваш няма да имаш проблеми
тука е истината поне 90 процента ако ги спазваш няма да имаш проблеми
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Добре специалист спазил съм поне 50% така добре ли е.
Аааа sexy_klo6ar извинявам се незнаех ще се поправя а сега дано започнат мнения.
Аааа sexy_klo6ar извинявам се незнаех ще се поправя а сега дано започнат мнения.

ми имаш още 40 иначе съм за шиманоGancho800 написа:Добре специалист спазил съм поне 50% така добре ли е.
и туи специалист беше излишно просто ти помагам
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
За това е форума да си помагаме за което не отричам че иска да ми помогне.Предпочитания Shimano но заради дължината или марката по точно според теб.
- emo vasilev
- сериозен играч
Ето го първото -Gancho800 написа:Добре специалист спазил съм поне 50% така добре ли е.
Отиваш на поправителен , пусни си темата както трябва !