Нов платен водоем до София

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

не искам да обидя никой , само се опитвам да изясня правилата. мисля че това е важно за всички. едва ли някой би тръгнал натам без да му е чсно какво да очаква!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

не е въпроса във вярата! Става въпрос за това , че се опитваш да ни подведеш.. ами вземи и напиши истината...аз съм еди кой си имам еди какво си предлагам това и това..а не да пускаш някаква уж много ценна информация...нали не си мислиш, че ние ядем доматите с колците... винаги истината е по-добре да се каже.... нали не мислиш, че сега след като веднъж си ни излъгал ще си помислим нещо истинско за този водоем... а наистина ти може да си прав, че е хубаво и има риба, но ние как да ти повярваме сега?
Аватар
de4ev72
новобранец
новобранец

Мнение от de4ev72 »

Пратения риболов е като платената любов
Напълно съм съгласен.Даже и по зле е.
bz80
новобранец
новобранец

Мнение от bz80 »

Много е лесно да се обвиняваме в лъжи, но все пак не знам кого и с какво съм излъгал.Всичко, което съм писал от самото начало е вярно-и като цени и като място.Каква е разликата дали съм ви казал кой е собственик? Да не би да знаете всички собственици на водоеми,които посещавате?
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

BZ80 написа:В този ред на мислене идват и редица други въпроси за това доколко може да се разчита на държавата за зарибяването на водоемите, колко прясна е рибата в магазина, колко празно време губи човек в неуредените и мръсни безплатни гьолове и т.н... все неща, над които ще имаш предостатъчно време да размишляваш докато напразно чакаш някой заблуден шаран да ти клъвне на местния кален гъол.Наслука!
Много е лесно да се обвиняваме в лъжи, но все пак не знам кого и с какво съм излъгал.Всичко, което съм писал от самото начало е вярно-и като цени и като място.Каква е разликата дали съм ви казал кой е собственик?
Такива да ги нямаме , :oops:
saksi
фен клуб-скобар

111

Мнение от saksi »

bz80 ,не се сърди,а помисли дали може да намалиш от цената на килограм.Със сръдня бизнес не се прави.Кърцата те попита дали може да се пуска хванатата риба ,това е много важно за нас .
Последно промяна от saksi на Вто Юли 04, 2006 2:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

bz80 написа:След като няма да си вярваме няма смисъл и да се пише-само си губим взаимно времето :( И все пак НАСЛУКА!
"bz80" - Гледаи какво ще ти кажа,инвестирай си на воля ако искате си построете и люпилня за щъркели не ви се бъркам.
Недей да ми се караш и да ме задължаваш да ти пълня гушката както и други колеги, никой от нас ни ти е длъжен за нищо тъй ,че прави си реклама на друго място ние не пасем лобуда :idea: както вече си прочел по горе тези страшни рибарници ги знаем до болка.
А що се отнася до красивата природа ама хич не се къхари за това аз знам къде да я намеря.И УМНАТА.
bz80
новобранец
новобранец

Мнение от bz80 »

Може да се връща по-малкия шаран и щука; пъстърва - не
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Каква е тази омраза към арендаторите на язовири!!!

Не всички са главанаци, и има огромnа разлика между собственик и арендатор.

Ако във водоема има трофейни риби и могат да се връщат обратно защо да не става, ако отношението към клиентите е на ниво аз не виждам проблем да се посещава не са много местата където можеш да извадиш щука 5 кг без да ги познаваш.

Погледнете и от другата страна, не е лесно да се потдържа, почиства, опазва и облагородява един язовир.
Говоря за язовири взети на концесии или поне за 10 години напред.

НО МЕСТА КАТО: Хераково, Пожарево, Веринско, Борика, Ярджиловци стария и новия, Диканите, Пънчарево (платеното), Герман, Безден, Стефаново,Слаковци, Радуловци, Багренци, Орландо за около София и безброй в другите части на България където рибата е без пари или много по-скъпа от магазина са измамници отвсякаде.

Но има и хора който се опитват да направят нещо смислено и приятно за почивка който биват слагани под един знаменател с изметта арендувала язовирите през 90-те и продължава да го прави.

Вседствие от тези с тракторите и големите мрежи ме е срам да се нарека собственик на язовир!!!

НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ.
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Май-май и 2-те страни са си прави за себе си. Наистина bz80 не постъпи правилно ,че скри информацията относно собственноста на язовира, но пък от друга страна е похвално ако язовира е добре поддържан и зарибен (както са и много от язовирите в Англия). Мисля че на доста от нас ще им хареса цял ден да ловят(и най-важното да хващат) риба и накрая да си вземат колкото им е сладко (пък макар и платена) та ако някой от колегите е ходил или отиде моля за повече информация относно положението на този язовир (интересува ме и как е риболова на сом- тъй като Bz80 написа че има и сом). Последния ми въпрос (относно сома е и към Bz80)
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

.......... а междо другото мисля че трябва да се насърчава връщането на големите шарани, щуки и сомове (които биха привлекли и повече колеги зажадняли за борба със голяма риба)
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

bz80 имам решение на това: каниш целият форум на този язовир някой уийкенд , нека цената си е такава, но нека всеки си взима каквото поиска другото да връща.. и ако си прав че има риба и е хубава гарантирам ти, че слухът ще тръгне и хората ще започнат да идват... ако поисках помощ от някой от нас не мисля че ще ти бъде отказана.. помосли по това 8)
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

fire написа:bz80 имам решение на това: каниш целият форум на този язовир някой уийкенд , нека цената си е такава, но нека всеки си взима каквото поиска другото да връща.. и ако си прав че има риба и е хубава гарантирам ти, че слухът ще тръгне и хората ще започнат да идват... ако поисках помощ от някой от нас не мисля че ще ти бъде отказана.. помосли по това 8)
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И сега,какво стана,всички който държим язовири сме боклуци,така излиза,защото вие не разбирате че навсякъде по света е така,и че както писах и по-рано неможете да прежалите старото време,но я се сложете на мястото на някой арендатор или собстванник,така ли ще разсъждавате,ние ли сме виновни че държавата ги дава под аренда,или сме виновни че във повечето водоеми който са свободни,няма риба и висите и там със дни и чакате да хванете по нещо и ако имате ден и хванете риба,никой от вас (поне една голяма част от вас няма да си вземе риба колкото за ядене) ще събере всичката риба и ще си отиде без да го е грижа че утре другите няма да има какво да ловят.Но ЛАКОМИЯТА и ЗАВИСТТАна българина е пословична и ако има кой да ви зарибява и да ходите да си ловите на воля,няма да пищите като убодени камили,но НЯМА,държавата вече не прави простотий,защото нямат пори за зарибител (или по точно предпочитат да крадат порите гласувани за тази цел) ,максимата е проста,защо да пускаме риба,като бракониерите и лакомите рибари,ще я отмъкнат (кокто и стана през последните години)Пак ви казвам,наближава момента във който ще си плащате и то доста солидно ако искате да ловите риба,колкото и да не ви се иска,това е и спрете да ругаете хората (поне тези който съвестно се опитват да направят нещо хубаво) защото както казах едни взимат малки дупки без пари и купуват малки количества риба колкото да ви замажат очите а други влагат огромни средства и време да създадат нещо стойностно и да ви е приятно да ходите да ловите риба.И не забравяйте - ВЛЕЗНЕМ ЛИ ВЪВ ЕВРОПА,БЕЗПЛАТНА БАНИЦА НЯМА ДА ИМА. Разбирам Ви, и съчувствието ми е от сърце,но това е положението и аз ходя за риба и понеже се познавам със доста собственици на язовири като мене - не плащам,но нали разбирате че и някой от вас ходят за риба при хора арендатори на язовири, който познават и поне малко се засрамете и не говорете глупости или тогава не ходете при ваши приятели който държат язовири,защото много от Вас,се възползват от тях а по форумите ги плюят че са боклуци.Е съжалавам но не всеки може да си позволи да вземе и поддържа водоем,така че спрете,и двете страни имаме право но никой никого на сила не кара да идва по арендованите водоеми,но дори и да пищите,утре пак ще дойдете при нас,стига да влезнем във европа.Наслука,и колеги арендатори,който сте коректни,не се вързвайте те просто не знаят какво говорят и скоро след максимум две години ще асимилират думите написани от мен сега,защото ЕВРОПЕЙЦИТЕ АВАНТА НЯМА ДА ПУСНАТ,И ЩЕ НАКАРАТ НАШИТЕ ДА ВКАРАТ СЕРИОЗНИ ЗАКОНИ.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И ПОНЕЖЕ СЕ ВЪРЗАХ,ИЗКАМ ДА КАЖА НА ТЕЗИ КОЙТО МЕ ПОЗНАВАТ И ОТ ГОДИНИ ИДВАТ ПРИ МЕНЕ ЗА РИБА,БЕЗ ДА СЪМ ИМ ВЗЕЛ ЕДНА СТОТИНКА, АКО СТЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ПЛЮЯТ ПО САБСТВЕННИЦИТЕ НА ВОДОЕМИ,МОЛЯВИ НЕ ИДВАЙТЕ ВЕЧЕ ПОНЕ НА МОЯ ВОДОЕМ,ЗАЩОТО НЕ Е КОРЕКТНО,ХЕМ ДА СЕ УМИЛКВАТЕ ЗА ДА ДОЙДЕТЕ ,ХЕМ ДА ПЛЮЕТЕ. УСПЕХ !!!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”