Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Новите ZANDER-и в снимки и видео
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Новите ZANDER-и в снимки и видео
Дойде ред и аз да се похваля с нова лодка, след като близо 9 месеца четох тук и там, най-накрая се сдобих със собствена! Естествено, без всичко, прочетено тук, нямаше как да стигна до решението. Благодаря на Тедо за съветите и търпението!
Следващите снимки са бледо отражение на приятните емоции, свързани със сглобяването на лодката. За помощ и идеи дойде и приятелят ми Петьо, с който я сглобихме.
Поради липса на време, лодката престоя няколко /тежки за мен/ дни в склад. Ето пакета, който сваляме от колата:

"Материалната част" се разгръща в непосредствена близост до Морския клуб в Балчик, където се обучават чудесни деца. Желязото е мина от войната.
Петьо се гърчи, докато аз снимам:

...И аз се включих с няколко помпи на фона на ресторант "Лотос":

...какво му трябва на човек?!

Ето и юнгата Зара:

E, всичко е на сухо, ама другото, като дойде мотора.
Следващите снимки са бледо отражение на приятните емоции, свързани със сглобяването на лодката. За помощ и идеи дойде и приятелят ми Петьо, с който я сглобихме.
Поради липса на време, лодката престоя няколко /тежки за мен/ дни в склад. Ето пакета, който сваляме от колата:
"Материалната част" се разгръща в непосредствена близост до Морския клуб в Балчик, където се обучават чудесни деца. Желязото е мина от войната.
Петьо се гърчи, докато аз снимам:
...И аз се включих с няколко помпи на фона на ресторант "Лотос":
...какво му трябва на човек?!
Ето и юнгата Зара:
E, всичко е на сухо, ама другото, като дойде мотора.
-
- новобранец
" Дойде ред и аз да се похваля с нова лодка "
Ей друго сие като ти замирише на ново .
А тая лодка няма ли весла в комплекта да я намокрите малко .
Балчик ... , преди N години бях на работа в АПК Балчик за едно лято .....
Ей друго сие като ти замирише на ново .
А тая лодка няма ли весла в комплекта да я намокрите малко .
Балчик ... , преди N години бях на работа в АПК Балчик за едно лято .....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не можеш ме вържеш,че не си направил едно кръгче там. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Срам ме е, но не влязох. Куиксилвъра на Морския клуб бе отнесен за нула време от вятъра, след като спряха мотора. Стана няколко дни обикалям да си я наглеждам....даже тази вечер си мислех да легна там
...Няма как, ще се трае още няколко дни.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
трябваше да поканиш цялата група от детската градина, та щерката да не се чувства самотна

Чакам "мокри" снимки, та да ти честитя
Чакам "мокри" снимки, та да ти честитя

И аз искам такава...
:cry

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нИдей рИва!pluv4o написа:И аз искам такава...![]()
:cry

до седмица ще ти се сбъдне желанието

Мога да се похваля и с моторетка - Parsun 15к.с.

Днес му направих сефтето и съм невероятно доволен. Струва ми се, че 9.8 кс биха били достатъчни за 4.10м лодка, но бях сам и не знам как ще е с повече хора. Покрай разработването на двигателя тествах и сафрида, ама тц - плуваше под лодката на сянка и не пожела да хапне. Снимката по-горе е правена срещу голф комплекса "Лайт хаус" край Балчик.
Край мен бяха вързани съдиите от регатата "Калиакрия Къп", които също безуспешно пробваха сафрида.
Останаха супер емоциите от новата придобивка, чудесния изглед и прекрасните яхти от регатата.
-
- ще става разбирач
И така накратко... на откриването, без много организация импровизирано и къде, къде та на яз. Искър с идеята да тестваме RIB-a ZANDER 520A "обут" с TOHATSU MD50. Разбира се взехме си и въдици, защото тест, тест, ама се открива сезона все пак
Моя милост отново с важната задача освен да се кефи на РИБ-а и да заснеме мероприятието
Ето и видео:
[youtube]<object width="600" height="473"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SnY8SAW0mYM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SnY8SAW0mYM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="473"></embed></object>[/youtube]
...и малко снимки от фотосесията:

Още снимки и инфо от излета, каква я свършихме и открихме ли, т.е. хванахме ли и какво... може да видите ТУК

Моя милост отново с важната задача освен да се кефи на РИБ-а и да заснеме мероприятието

Ето и видео:
[youtube]<object width="600" height="473"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SnY8SAW0mYM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SnY8SAW0mYM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="473"></embed></object>[/youtube]
...и малко снимки от фотосесията:

Още снимки и инфо от излета, каква я свършихме и открихме ли, т.е. хванахме ли и какво... може да видите ТУК

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
В четвъртък /13.08.09/ с Тедо направихме тест на NINJA (by ZANDER) една от новите модели лодки. Дължината на тестваната лодка бе 380 см.
Ето няколко снимки...

Tествахме хипалоновата NINJA с двигателче 9,8 к.с. Parsun.
Показанията, които Тедо успя да замери с gps-a бяха максимална скорост на тази лодка с това двигателче 18 км/ч при лек ветрец. Лодката излезе на глисаж. В нея бяхме двамата аз малко над 120 кг и Тедо (той да си каже колко кила е
) + 30 кг. багаж, а може и повече да е бил, защото сега се сетих, че имаше и една пълна водна стойка за чадър...
За хипалона има много изписано, но ми направи впечатление, че е по „нежен” и удобен за сгъване.
Умишлено тествахме лодката в най-голямата жега и пек
Като монтираме на хипалонова лодка по-мощен двигател, ще направя и едно видео

Ето няколко снимки...

Tествахме хипалоновата NINJA с двигателче 9,8 к.с. Parsun.
Показанията, които Тедо успя да замери с gps-a бяха максимална скорост на тази лодка с това двигателче 18 км/ч при лек ветрец. Лодката излезе на глисаж. В нея бяхме двамата аз малко над 120 кг и Тедо (той да си каже колко кила е

За хипалона има много изписано, но ми направи впечатление, че е по „нежен” и удобен за сгъване.
Умишлено тествахме лодката в най-голямата жега и пек

Като монтираме на хипалонова лодка по-мощен двигател, ще направя и едно видео

/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Онзи ден щракнах новата партида ZANDER-и с която марката влиза в 2010
НОВОТО ! - Предпазни винтили за свръх налягане - safety valve вече, като стандартно оборудване.
С такива вече са оборудвани лодките от моделна гама BD330, BD 360 и BD380
...нещо с което не могат да се похвалят мнооого от лидерите в бранша

НОВОТО ! - Предпазни винтили за свръх налягане - safety valve вече, като стандартно оборудване.
С такива вече са оборудвани лодките от моделна гама BD330, BD 360 и BD380
...нещо с което не могат да се похвалят мнооого от лидерите в бранша

/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Как се сглобява надуваема лодка ZANDER с алуминиево дъно
Я да добавя още малко полезно инфо към темичката
С Тедо решихме да ви покажем как се сглобява надуваема лодка ZANDER с алуминиево дъно
Та баш на Никулден отново съчетахме полезното (да ходим за риба)
с приятното (да сглобяваме лодки)
и спретнахме едно учебно видео:
[youtube]<object width="560" height="449"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/56mFcAuV3a4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/56mFcAuV3a4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="449"></embed></object>[/youtube]
п.п. Ще се радвам, ако споделите полезно ли ви е било това видео и има ли смисъл да продължаваме да заснемаме подобни неща

С Тедо решихме да ви покажем как се сглобява надуваема лодка ZANDER с алуминиево дъно

Та баш на Никулден отново съчетахме полезното (да ходим за риба)

[youtube]<object width="560" height="449"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/56mFcAuV3a4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/56mFcAuV3a4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="449"></embed></object>[/youtube]
п.п. Ще се радвам, ако споделите полезно ли ви е било това видео и има ли смисъл да продължаваме да заснемаме подобни неща

/Стоичков/
/Стоичков/
Да, много полезно и интересно клипче. Следя темата с голям интерес.
п.п. А риба хванахте ли?
п.п. А риба хванахте ли?