Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!

Не мога да Ви опиша ситоациата когато дадох на кака сумата от 400лв тази вечер,първата реакция бе НЕ,не може ти да продадеш на Батю въдиците

Ето Ви един емоционален момент.

Утре продължаваме

Радвам се,че добрината и съпричастността не са забравени понятия!
- Zako
- ще става разбирач
Съжалявам, че не съм видял темата по-рано. Днес разбрах от Васко (Hazart) за случилото се. Утре сутрин първата ми работа ще е да мина през банката. Пожелавам му скорошно оздравяване.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
-
- кандидат преподавател
Делеф няма са даваш на кака си .Връчвай и сумата и дано всичко си дойде по старо му.И аз се радвам , че съм частица от едно добро дело
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Днес наминах през халите на 2 рия етаж 3 минути цялата процедера-ПИБ-няма такси
:arrow:http://www.vbox7.com/play:6a1f5b57&start=17

Риболовци.
Аз ще се отчета на Софийската среща в четвъртък, както предложи Веско Диканаров, тъ бройте ме и мен в кюпа де!
Бързо да се оправя колегата, че ей го де е откриването!
Бързо да се оправя колегата, че ей го де е откриването!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- krokibg
- учете се от него
Делеф,Др.Манчев лично ще отиде днес до болницата да види какво е положението/макар да е в отпуска/ и да поговори с лекуващия лекар и хирурга,който излезе че сме приятели.Казаха ми че за сега всичко е наред и че имат съмнение за кардио-незнам си какво,и че имал кръв около сърцето.Следят го изкъсо - всички показатели и за сега нямали притеснение и дано така да остане.Днеска хирурга е цял ден дежурен и сестра ти да го намери и да говори с него от името на др.Манчев и от мое име.Надявам се да е всичко наред.Айде,после ще се чуем по-телефоните !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днеска пращам от сърце. Батьо да не продава такъмите еййййййййййййй 

Последно промяна от Божидар на Сря Май 27, 2009 4:25 pm, променено общо 1 път.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Току що се опитах да говоря по телефона с Батю,беше много развълнуван и плачеше и ми затвори,сестра ми му е казала за акцията и от вълнение човека неможеше да говори,сигорно по никакъв начин няма да може да искаже благодарноста и признанието си към вас.
Исках да ви оставя телефония му номер ако някой иска да му се обади но прецених,че на този етап не е уместно да го развълнуваме повече.
След час ще ви дам информация за състоянието на сметката.
Исках да ви оставя телефония му номер ако някой иска да му се обади но прецених,че на този етап не е уместно да го развълнуваме повече.
След час ще ви дам информация за състоянието на сметката.
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Делев имаш ЛС.
И от мен. Успех!kombat написа:Делев имаш ЛС.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

ЗДРАВЕЙТЕ НА ЦЕЛИЯ ФОРУМ!
От името на Батьо и от мен /съпругата му/ ПОКЛОН И БЛАГОДАРЯ на всички Ви.Всичко,което ще кажа ще бъде малко за щедрата и благородна постъпка.Това ,което правите не може да го направи който и да е форум.Има много хора , но човеците са малко.Вие сте човеци с главно "Ч".
В такъв труден момент е важно да имаш опора и да разчиташ на някого.А аз мога да разчитам изцяло на брат си /Неделчо/.Беше голяма изненадата,когато ми показа какво е направил с Форума.Емоцията беше неописуема - и радост и сълзи.МОМЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!ЩЕДРОСТТА ВИ Е ГОЛЯМА. П О К Л О Н !
От името на Батьо и от мен /съпругата му/ ПОКЛОН И БЛАГОДАРЯ на всички Ви.Всичко,което ще кажа ще бъде малко за щедрата и благородна постъпка.Това ,което правите не може да го направи който и да е форум.Има много хора , но човеците са малко.Вие сте човеци с главно "Ч".
В такъв труден момент е важно да имаш опора и да разчиташ на някого.А аз мога да разчитам изцяло на брат си /Неделчо/.Беше голяма изненадата,когато ми показа какво е направил с Форума.Емоцията беше неописуема - и радост и сълзи.МОМЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!ЩЕДРОСТТА ВИ Е ГОЛЯМА. П О К Л О Н !
Всичко ще се оправи
Батю е корав!...Само му кажи като минават сестрите да си затваря очите....аз кат отида в болница и тая гледка ми вреди на сърцето...разхлопва се!Да го поздравиш!!!

Състоянието на сметката в 11,18часа -299.03лв 

- krokibg
- учете се от него
Преди малко единия доктор който помолих да се ангажира и да има постоянно наблюдение,ми се обади и каза че ще отиде лично да го поздрави и да види какво е положението.Ще имам пълна картинка до час-два.Няма да се притесняваш,той ще дойде лично да се обади в стаята и с наго ще е и хирурга,който евентуално ако има нещо ще се заеме лично.За сега такава опасност няма и затова имай търпение,травмите са си травми и ще трябва време !!! Утре и аз ще дам моята лепта и дано още колеги се включат че да има за лекарства и да го върнем по-бързо на брега с въдица в ръка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!