Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Банкова сметка - BG43FINV915010BGN092NJ
BIC КОД - FINVBGSF
Банка – Първа Инвестиционна банка клон Д-град
ЕГН 6403248486
Неделчо Георгиев Делев
Рядко се моля за помощ от някой но този път имам нужда от Вас,става въпрос за нашия приятел и колега Батьо.
Без да овъртам положението,става въпрос за това http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=359295
За още по-голяма подробност той ми е зет и е в редиците на форума повече от година,много от Вас го познават лично и молбата ми е следната.
Днес отидох на свиждане в Пловдивската болница където е настанен със травми в гръдния кош а именно има около 75 милилитра навредена кръв около сърцето и в момента му правят всички видове изследвания да следят отока дали се разраства или остава на същото положение.
Тази тема ме провокира да я пусна когато Батьо днес през сълзи ме помоли да отида у тях и да му снимам въдиците и да ги пусна във форума за продажба да може да покрие част от разходите по болниците.
Нямате си на представа колко ми домъчня като чух това,човека толко им се радва дори пари назаем беше взел да си ги купи и сега иска да ги продаде за оцеляването си

Мисля,че в един такъв труден момент за него ние сме хората които най-много го разбираме да си продаде най-милото за най-скъпото-живота.Става въпрос да съберем не повече от 500 лева защото род пода и въдиците му не струват повече от тази сума.
Искрено се надявам,че ще помогнем на Батю без да го лишаваме от тази му радост.

Искам предварително да ви кажа,че нямам банкова сметка и ако решите да ползваме тази на Емо Василем или ще отида да отворя нова.Моля Ви дайте ми идеи какво да правя.
А ето го сред нашите редици.

Дали ще можжем да съберем сумата от 500 лв

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Вто Май 26, 2009 8:06 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Пусни някоя сметка,все ще отделя 20лв. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- фен клуб-скобар
Ще ги съберем да четвъртък.
Дай банкова сметка.Още утре сутринта иди в банката и открий сметка.
Дай банкова сметка.Още утре сутринта иди в банката и открий сметка.
По сметката на Емо или със запис на Делев!
- Моряка
- кандидат преподавател
Давай по начина с предния колега от другия форум.Банкова сметка и кой колкото може,мисля,че ще има пари и после като се оправи и да направи курбан 

А сега де? 

- gloupan
- разбира нещата
Включвам се .Ако не опитаме няма и да разберем.Само дайте инфо къде да изпращаме парите.
TRS70MLF2
-
- кандидат преподавател
Трябва да си имаме дежурна сметка за такива случаи и оторизирано лице да разполага с нея,давайте
номер и айбан ще се влюча.
номер и айбан ще се влюча.
-
- сериозен играч
С вас съм навсякъде.Дръж се Батьо.
Не съм в състояние да мисля трезво,затова дайте ми предложение как и по какъв начин ще е най безболезно за всеки който иска да помотне,да решим тази вечер и може би утре ще видим как да го направим.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
толкова неща научих безплатно от този форум...тоест- всичко ,което знам за риболова...трябва да се помага на колегите...ще се включа...500 лв според мен са поне смешна сума за силата на този форум...сигурен съм ,че ще се съберат повече...откривай сметка...
Последно промяна от enterprise на Пон Май 25, 2009 8:42 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
Неделчо сигурно имаш дебитна карта,даваш си сметката и ги пращаме на нея.
после ги теглиш,няма никви
проблеми,дже може и ако имаш най добре някоя празна карта но тя и сметката да са валидни.

проблеми,дже може и ако имаш най добре някоя празна карта но тя и сметката да са валидни.
- drat
- разбира нещата
Братле иди утре до някоя банка направи си банкова сметка модераторите да направят темата важна като за предишни акции и мисля, че финансовата страна на проблема ще се реши много бързо. Останалото е божа работа.

ОК,утре сутринтта ще пусна банковата си сметка по която получавам парите си,в момента не я знам защото никога до сега не съм я ползвал за такива случаи.Краси_поборника написа:Неделчо сигурно имаш дебитна карта,даваш си сметката и ги пращаме на нея.после ги .
Утре до девет часа ще имате банковата сметка,ако имате други по-добри идеи давай те ги.
Знаех си,че мога да разчитам на вас

-
- кандидат преподавател
Краси_поборника написа:Неделчо сигурно имаш дебитна карта,даваш си сметката и ги пращаме на нея.после ги теглиш,няма никви
Това е добра идея .Делеф ако ти или Батьо има някаква карта да дадат сметката и да ги пускаме направо там и да се теглят като има нужда.Май трябва само и коя банка е

пп: изпревари ме .Чакаме сметката
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ