Някой знае ли нещо за язовир "Извор", Радомирско?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Re: Някой знае ли нещо за язовир "Извор", Радомирско?

Мнение от jporlando »

За да се рискува риболовът на този язовир -трябват повечко хора и......огнестрелно оръжие за самозащита :evil:
Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Мнение от Tedo_ribara »

точно на завоя има едно крачме прават добри кебабчета... поне може да се нахраните :D аз познавам персонала от там ...
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

На тоя язовир хванах първата си риба в живота - костурче на торен червей. Имам 2-3 палатки и поне 10 еднодневни излети. Раците наистина бяха огромни, каракуди гиганти... Ако наистина язовира е държавен, па оня не дава да се ходи, трябва да се направи нещо - язовира е перфектен!
boby30
новобранец
новобранец

Мнение от boby30 »

Язовира наистина е перфектен и според мен трябва да се пусне официално запитване към ИАРА кой, защо и как стопанисва този водоем! С входящ номер, както си му е реда... Не че и там не са комунисти, то целия окръг е така, а този въпросния си има вземане даване с ВС на БСП => ИАРА слушка, за да папка... :idea:
jporlando написа:За да се рискува риболовът на този язовир -трябват повечко хора и......огнестрелно оръжие за самозащита :evil:
Огнестрелното не е проблем, но струва ли си заради риба да се стрелят хората? Ако толкова му е зор на въпросния да стопанисва земите, но не е взел за стопанисване водоема да си сее каквото там намери за добре и толкова!
Tedo_ribara написа:точно на завоя има едно крачме прават добри кебабчета... поне може да се нахраните :D аз познавам персонала от там ...
Добри са, но вече са кебапченца... :D От едновремешните кебапчета остана само спомена. :drinkers:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Скоро бях на селски туризъм в село Драгомирово , и полових малко на канала до Байкал , а на съмия Байкал си ловеха 7 -8 човека , а на връщане видях язовир Извор , и ми разказаха набързо легендата :lol:
Изображение
xakni
новобранец
новобранец

Мнение от xakni »

МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!barutchiata
xakni
новобранец
новобранец

Мнение от xakni »

МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!barutchiata
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”