къде за пъстърва в Кюстендил ?

Модератор: Кърцата

Димитър Илиев
новобранец
новобранец

къде за пъстърва в Кюстендил ?

Мнение от Димитър Илиев »

Здравейте колеги! Ще ходя тези дни на гости в Кюстендил. Обожавам риболова на балканка в планински реки и потоци. На картата като гледам в кюстендилско такива има в изобилие, но не зная всъщност на къде точно да хвана... Предварително благодаря на всички, които ми помогнат с ценната информация !!![size=18][/size]
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Не съм 100% сигурен къде можеш да уловиш, но можеш да си купиш от развъдника в село Уйно /горно ли беше долно ли?/.
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Драговищица, Бистрица, Елешница, Струма - навсякъде няма. :wink: Все пак се разходи. Струма май е най-добрия вариант - покрай мренката, може и някоя шаренка да излезе. Иначе си е загуба на време.
От Въча по-хубав няма.
Димитър Илиев
новобранец
новобранец

Благодаря, Калине за инфото. Ще ги проверя надявам се всичките, без Струма най-вероятно, защото обичам реки в които вирее само пъстърва. А относно до оная част с "изгубеното време" както се изрази - не съм съгласен. Риболова на балканка в планински поток за мен не може да се сравни с никой друг спортен риболов. Тръпката е невероятна... Желая ти успех най-вече в риболова на любимия ти язовир "Въча" ! Наслука :wink:
Ивайло Павлов
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло Павлов »

Приятен риболов!!!
Последно промяна от Ивайло Павлов на Вто Юли 04, 2006 1:33 pm, променено общо 2 пъти.
Ивайло Павлов
новобранец
новобранец

Re: къде за пъстърва в Кюстендил ?

Мнение от Ивайло Павлов »

[quote="Димитър Илиев"]Здравейте колеги! Ще ходя тези дни на гости в Кюстендил. Обожавам риболова на балканка в планински реки и потоци. На картата като гледам в кюстендилско такива има в изобилие, но не зная всъщност на къде точно да хвана... Предварително благодаря на всички, които ми помогнат с ценната информация !!![siz

Колега,ако имаш време иди до Земен,и тръгни по Трекленската река. Ако е голяма реката на втичалото,качи се над Треклено- излиза хубава балканка.П.С-ако знаеш как да я търсиш?
Димитър Илиев
новобранец
новобранец

Благодаря, Ивайло. Един път (доста отдавна) ме водиха по тази река. Тогава си спомням, че хванах 5 хубави балканки на блесна и ми останаха приятни емоции от още толкова пропуска може би. Още един път големи благодарности и наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”