Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Хора, на какво се хваща на Николаевка?
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Хора, на какво се хваща на Николаевка?
Предварително се извинявам за това, че пиша на латиница, но в момента нямам кирилица 
В неделя ще ходя за пръв път на язовир Николаевка. Какво можете да ми кажете за него?
ще ми е интересно да разбера и вашите мнения за това как се държи рибата по време на дъжд, защото съм чувала доста противоречиви мнения.
Благодаря предварително

В неделя ще ходя за пръв път на язовир Николаевка. Какво можете да ми кажете за него?
ще ми е интересно да разбера и вашите мнения за това как се държи рибата по време на дъжд, защото съм чувала доста противоречиви мнения.
Благодаря предварително

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: Хора, на какво се хваща на Николаевка?
От долу има един бутон Lat - Bg преди да пратиш мнението го натисниZlatnata ribka написа:Предварително се извинявам за това, че пиша на латиница, но в момента нямам кирилица

Към момента нищо ...или ние с колегата нямахме късмет, от следобед 17:00ч до на другия ден към 10ч нямахме удар!Опитвахме как ли не овкусени царевици и нищо , а на пружините само таранки отиват ..
П.С. Поне нахранихме рибата със захранки

-
- научил се да хвърля
Колега погледни датите 2005г.ultrawolf написа:Към момента нищо ...или ние с колегата нямахме късмет, от следобед 17:00ч до на другия ден към 10ч нямахме удар!Опитвахме как ли не овкусени царевици и нищо , а на пружините само таранки отиват ..
Колега погледни датите 2005г.[/quote]
Видях колега
един офтопик и аз да направя 
Видях колега