Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Кастел
Модератор: Кърцата
Кастел
Ето,че дойде и мойто време за почивка.От 01.06-03.06 съм там само със жена ми,ако някой от форума е там ще ми е приятно да се запознаем.Ами това е наслука на всички.
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Кастел
Слука и добри риби 

-
- вече хвърля и на тежко
Много положителни емоции пожелавам и на двамата , релакса да е на максимум !
Ако някой има полезна информация за там(места,тактики,монтажи,стръв,захранка) ще съм му много благодарен,тъй като за мен е първо посещение.Смятам да заложа на топчета шокобан,банан и ванилия,какво ще кажете?
-
- вече хвърля и на тежко
Това намерих на първо четене по въпроса ти /позволих си да сложа няколко запетайки за яснота уж / , за по-компетентно мнение можеш да драснеш лично на камен , калканчо или снегк , гледам ,че са имали страхотни преживелици/http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BB#p358392/, пък по-късно лятото аз ще питам ако се измъкна от работаMITKOY написа:Пиша тук в успешни излети понеже нама раздел страхотна почивка .Със семейството решихме да си направим една почивка на язовир и къде къде на бунгалата на Кастел.Мястото страхотно балкан язовир и риба , само за риболовц.Реших да пробвам различни монтажи с конец, с флуорокарбон ,повдигната стръв, на топчета, на царевица, с големи, с малки куки и тем подобни варианти.Обачи изводат е че кадето има риба почти няма значение какъв е монтажа.Кастел е едно добро място за почивка и риболов.Снимките са в галерията ми.....

Наслука и наздраве и т.н
Благодаря за информацията и естествено очаквайте подробен репортаж със снимки(надявам се с риби)
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, преди 3 седмици случайно минах през Кастел. Мислех да похвърлям 1-2 часа с мача, а жена ми да плете на слънце
Като отидох да си платя входа, собственика ми каза, че няма никаква активност на рибата
и да не си даваме парите и да си губим времето
Аз обаче платих и постояхме 2 часа, през които нямах едно кълване. Имаше хора които бяха спали в бунгалата и също бяха капо. Други дойдоха, позамеряха на дъно, видяха че няма смисъл и си тръгнаха.
Силно се надявам тази ситуация от тогава да се е променила и да не съм лош пророк.
Основното което искам да кажа е че собственика е честен и искрен човек и ако му звъннеш по телефона (предполагам го имаш) ще ти даде предварително инфо за активността на рибите в момента.

Като отидох да си платя входа, собственика ми каза, че няма никаква активност на рибата

Аз обаче платих и постояхме 2 часа, през които нямах едно кълване. Имаше хора които бяха спали в бунгалата и също бяха капо. Други дойдоха, позамеряха на дъно, видяха че няма смисъл и си тръгнаха.
Силно се надявам тази ситуация от тогава да се е променила и да не съм лош пророк.
Основното което искам да кажа е че собственика е честен и искрен човек и ако му звъннеш по телефона (предполагам го имаш) ще ти даде предварително инфо за активността на рибите в момента.
нямам живарник