Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Помогнете Счупи ми се New Hunter-a
Модератор: emo vasilev
Re: Помогнете Счупи ми се New Hunter-a
Добре е това за бандажирането и съм съгласен,но опишете подробно с какви лепила-марка,матеряли и начин на изработване:)
Благодаря!
Благодаря!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Носиш на Колелото на магазина и Йоско може да я оправи -но аз ще ти намеря новаv.valev написа:Добре е това за бандажирането и съм съгласен,но опишете подробно с какви лепила-марка,матеряли и начин на изработване:)
Благодаря!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
е това се казва - ДУМА:)
- CrossFire
- разбира нещата
Да, чупят ги! Защото:RUZBATA написа:Много народ си накупи от тези въдици ( хем евтини , хем добре изглеждат ) , но и доста народ изрева след няколко излета и без голямо натоварване се чупят !!!
v.valev написа:и то без никакъв сериозен напън-на една каракуда около 500грама.

Извинямвайте, че реагирам така, но неможе да вадите рибите с тези пръчки както със стъклопластовете или там както се водят.
Има си кеп за тези неща!
Не приемайте като спам мнението ми, а като съвет да не вдигате по този начин такива риби, защото и с пръчка за 300 левчета ще ви се случи същото и после ще псувате марки и модели.
Без лоши чувства и пожелавам да си отремонтираш въпросната снадка по-скоро и да дърпаш още много риби.

В 'стон' имат нови части за тези.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Новото си е най -добро.
Но като стана дума за лепила препоръчвам LOCTAIT имат Power gel-секундно,наистина гел не се разтича,като стегне остава доста еластично.Имат и в течна форма.
С гела предлагам да се закрепят парчетата от пукнатините.Като първо се притискат парчетата така че да застанат точно на място и тогава върху пукнатината се нанася гела.Лепилото е гъсто като силикон така, че няма да се разлее и да излезе от вътрешната страна.Стяга бързо.Ако все пак се появи от обратната страна може да се претрие докато не е стегнало.Като се обработят всички пукнатини и лепилото е изсъхнало може да се направи проба с върха внимателно защото всичко е крехко.Ако всичко е наред следва бандаж.Бандажа от тънък конец ,като се реди внимателно без големи пропуски.Един ред е достатъчен.Следва заливане с моментно лепило, но вече течно .Следим пак да не се появи от вътрешната страна.Ако се появи забърсваме веднага.За да има по -добър вид бандажа нанасяме лепилото с тубичката и с наклони и завъртане на снадката го държим равномерно разпределено докато стегне.
Но като стана дума за лепила препоръчвам LOCTAIT имат Power gel-секундно,наистина гел не се разтича,като стегне остава доста еластично.Имат и в течна форма.
С гела предлагам да се закрепят парчетата от пукнатините.Като първо се притискат парчетата така че да застанат точно на място и тогава върху пукнатината се нанася гела.Лепилото е гъсто като силикон така, че няма да се разлее и да излезе от вътрешната страна.Стяга бързо.Ако все пак се появи от обратната страна може да се претрие докато не е стегнало.Като се обработят всички пукнатини и лепилото е изсъхнало може да се направи проба с върха внимателно защото всичко е крехко.Ако всичко е наред следва бандаж.Бандажа от тънък конец ,като се реди внимателно без големи пропуски.Един ред е достатъчен.Следва заливане с моментно лепило, но вече течно .Следим пак да не се появи от вътрешната страна.Ако се появи забърсваме веднага.За да има по -добър вид бандажа нанасяме лепилото с тубичката и с наклони и завъртане на снадката го държим равномерно разпределено докато стегне.
Риболовът не е слука,а наука!
-
- научил се да хвърля
Butnik предлагаше такава услуга, ако не се лъжа. Ремонт на повредени карбонови въдици.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, послушай Божидар, ако имаш възможност си вземи ново коляно. Помисли за момента в който ще си вземеш друга пръчка, а тази ще я пуснеш на пазара,Божидар написа: ...аз ще ти намеря нова

нямам живарник
Благодаря на всички !
Бяхте ми много полезни и ако имам затруднение в намирането на ново коляно ще пиша пак по темата.
Бяхте ми много полезни и ако имам затруднение в намирането на ново коляно ще пиша пак по темата.
- RUZBATA
- ще става разбирач
CrossFire написа:Да, чупят ги! Защото:RUZBATA написа:Много народ си накупи от тези въдици ( хем евтини , хем добре изглеждат ) , но и доста народ изрева след няколко излета и без голямо натоварване се чупят !!!v.valev написа:и то без никакъв сериозен напън-на една каракуда около 500грама.![]()
Извинямвайте, че реагирам така, но неможе да вадите рибите с тези пръчки както със стъклопластовете или там както се водят.
Има си кеп за тези неща!
Не приемайте като спам мнението ми, а като съвет да не вдигате по този начин такива риби, защото и с пръчка за 300 левчета ще ви се случи същото и после ще псувате марки и модели.
Без лоши чувства и пожелавам да си отремонтираш въпросната снадка по-скоро и да дърпаш още много риби.
Приятелю , не сме чак толко зле че да не знаем как се вади риба с директен пък бил тои и от 300 лв.

Говоря за чупене при самото вадене без да се дига рибата

Не съм ползвал такава пръчка , но колега които я взе каза че самите снадки се застъпват съвсем малко и от там идвал проблема

Без лоши чувства ....Поздрави !!!

- CrossFire
- разбира нещата
Може грешно да съм се изразил!
Мисълта ми е, че много хора останаха с впечатлението, че това са много калпави сопи. Не казвам, че са много качествени, но за парите си са перфектни. Познавам 2-ма, които са чупели общо 3 пъти такъв телескоп и то по нелеп начин и после обсъждат със други приятели, че са пълен боклук, а боравят с тях като със старите руски телескопи.
Извинявам се за спама, спирам се!
Мисълта ми е, че много хора останаха с впечатлението, че това са много калпави сопи. Не казвам, че са много качествени, но за парите си са перфектни. Познавам 2-ма, които са чупели общо 3 пъти такъв телескоп и то по нелеп начин и после обсъждат със други приятели, че са пълен боклук, а боравят с тях като със старите руски телескопи.
Извинявам се за спама, спирам се!

Здравейте!
Намерих си коляно от по малък new hunter,но със същите размери като моето.
Единствената разлика е че на цвят изглежда черно а останалите леко прозират и зеленеят и намотките по коляното са по разредени!
Това за намотките от значение ли е ?
Който знае да пише.
Намерих си коляно от по малък new hunter,но със същите размери като моето.
Единствената разлика е че на цвят изглежда черно а останалите леко прозират и зеленеят и намотките по коляното са по разредени!
Това за намотките от значение ли е ?
Който знае да пише.
Искам да попитам тези пръчки Globe new hunter добри и здрави ли са по принцип??
- CrossFire
- разбира нещата
Според твойте принципи, поясни какво е "здраво" за да не получиш грешен отговор!dj.andji написа:Искам да попитам тези пръчки Globe new hunter добри и здрави ли са по принцип??

- begleca_sv
- кандидат преподавател
кажете къде продават резервни части за тази болонеза че на мен ми се пукна едното коляно ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!