Къде да водим жените и децата?

Модератор: Кърцата

vaskonay
новобранец
новобранец

Къде да водим жените и децата?

Мнение от vaskonay »

В събота искат да ги вземем с нас на риба, което означава да има полянка, кафе и т.н. Дайте съвет, моля! От София сме! :roll: :roll: :roll:
И Рибар съм и Ловец съм.......
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде да водим жените и децата?

Мнение от EVERTON »

vaskonay написа:В събота искат да ги вземем с нас на риба, което означава да има полянка, кафе и т.н. Дайте съвет, моля! От София сме! :roll: :roll: :roll:
колега, колкото пъти съм отишъл някаде с домашните любимци съм си останал само с полянката, кафето, и скъсани нерви. отивам ли на риболов вече само без тях, с тях само на пикник :D . все пак ти пожелавам успех. :D
TRABUCCO
vaskonay
новобранец
новобранец

Мнение от vaskonay »

EVERTON написа:
vaskonay написа:В събота искат да ги вземем с нас на риба, което означава да има полянка, кафе и т.н. Дайте съвет, моля! От София сме! :roll: :roll: :roll:
колега, колкото пъти съм отишъл някаде с домашните любимци съм си останал само с полянката, кафето, и скъсани нерви. отивам ли на риболов вече само без тях, с тях само на пикник :D . все пак ти пожелавам успех. :D
Е, по някога трябва да даваме жертви и ние! Нема начин! :smt102
И Рибар съм и Ловец съм.......
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

абе става да отидеш с децата на искъра например.. но забрави за рибата..аз пробвах и остава само пикника наистина :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Къде да отида за риба с децата и жената?

Мнение от Диканаров »

Колега иди на язовира на Суходол. Има и ресторант, и кафе, и бира, и риба, но се плаща за всяко нещо. Има изградени скамейки с чадъри за риболовците край водата. На околовръстното шосе е и има и поляни за игра на децата и можеш да си направиш скара, но малко в страни от водата. Най-важното е ,че има асфалтиран паркинг и пътят е лесен, ако завали и трябва да прибираш домашнити любимци от водоема. :lol:
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

:)

Мнение от Dotuk »

Колега,добър избор също е и Калотина.Поне има добри условия,както за риболов,така и за децата и жените.Въпреки,че скоро е зарибен със шаран,пак трудно излиза,а в градината на ресторанта ,могат да опънат по един шезлонг жените и да си клюкарят на воля цял ден.Дано съм бил полезен с инфото и наслука:)
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Колега ние като сме с лудницата ходим на гьола на Мало Бучино (след Суходол се намира) - там има кафе, скара-бира, пързалки и пясъчници и т.н.
Ако сложиш малки куки 14-16 можеш цял ден да дърпаш каракудки (дребни) - аз последния път на майтап извадих 50-тина броя !!! Ако уцелиш може и Шарко да удари - ама това е евнтуално !!!!

Наслука и ако отидеш там кажи дали ти е харесало ?

Поздрави и наслука!
Аватар
lglpb
новобранец
новобранец

FOR YOU

Мнение от lglpb »

EDIN PAT V SEDMICATA SAM BEZ JENA-KOGATO SAM ZA RIBA I V TOIA DEN PAK LI DA IA VZEMA S MEN?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Могеж да идеш на Диканя Взимат 5лв. на пръчка рибата не се плаща има и полянки и плаж и кафе
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”