Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Питане за една стойка
Модератор: sapuna
Питане за една стойка
Здравейте колеги. Иксма да си купя тази стойка http://www.all4mebg.com/all4me/index.ph ... cts_id=100 и 3-ри сигнализатора http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=891 , но въпросът ми е дали ши мога да монтирам теси сигнализатори директно на стойката. Мерси от сега, и на слуха колеги 

- dimitarkosev
- новобранец
Re: Питане за една стойка
да ще можеш..колега си купи този род-под и си слойи сигнализаторите, слагах и моите (станаха) , които са друга марка(незнайна
)....по принцип сигнализаторите и род-подовете са със съвместими резби

Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
Мерси за светкавичните отговори колеги 

а защо колега ?georg написа:Ще можеш,но не ти трябва!
Цената на зумерите е 70лв.,а на стойката 30лв.,направи си изводи за качеството! 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е нормално една стойка да струва на цената на един сигнализаторpopay12 написа:а защо колега ?georg написа:Ще можеш,но не ти трябва!

да да ... ясну...
-
- вече хвърля и на тежко
Много са калпави тези стойки. Ако сложиш сигнализаторите ще се изправи на предните си крака

- sashito
- ще става разбирач
не определено е много калпава имам я същата,дори не съм я пробвал още ама я разпъвах и е доста нестабилна,ама за тази цена какво да очакваме,успех!
отказах се вече от тази стойка
мисля само да купя сигнализаторите и едни здрави (обикновени) стойки, и мисля че от тва по-здраво нема колеги 

ммм не не мерси колега....един приятел си зе такова.....и изобщо не е доволен....подобре с 2х2 крака да има...или обикновена стойка с сигнализатор прдпочитам
От личен опит същия ефтин род под имах и като го духне вятара пада с въдици с всичко.Колега по добре спести още малко пари и си вземи нещо качествено.Не си сътруват тия
Последно промяна от Em1l на Пет Май 29, 2009 6:52 pm, променено общо 1 път.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!