Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Тоя път шараните на рибаря Ивко са по-големи!
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
Тоя път шараните на рибаря Ивко са по-големи!
Клавиатура риба не лови!!!
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Привет на всички,
аз лично смятам, че изтриването на снимките и постовете на това момченце няма да помогнат. С изтриването им, то едва ли би спряло да ги лови и да им се кефи. По скоро седейки online са още едно доказателство за безхаберието на всички. Къде са проверяващите и тези, които трябва да следят за това? Дали някой е обяснил на това дете, че това, което прави не е правилно и защо не е правилно? За съжалени като изтрием едни проблем той не се решава.
аз лично смятам, че изтриването на снимките и постовете на това момченце няма да помогнат. С изтриването им, то едва ли би спряло да ги лови и да им се кефи. По скоро седейки online са още едно доказателство за безхаберието на всички. Къде са проверяващите и тези, които трябва да следят за това? Дали някой е обяснил на това дете, че това, което прави не е правилно и защо не е правилно? За съжалени като изтрием едни проблем той не се решава.
атака каде и на какво ги хвана
Последно промяна от mirev90 на Вто Май 19, 2009 6:10 pm, променено общо 1 път.
Накука!
даваи малък здраво го ловиш
Последно промяна от mirev90 на Вто Май 19, 2009 6:09 pm, променено общо 1 път.
Накука!
- Ванко
- научил се да хвърля
Адашке защо не препращате такива "бисери" на съответните длъжностни лица за да вземат необходимите мерки.ivanka написа:Привет на всички,