Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днеска,за малко....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днеска,за малко....
Днес,към 16:00 часа останових че,нямам повече ангажименти и е време за една бърза риба.Мача беше направо готов,в колата и газзззз.......
Язовира:

Както се вижа,имаше малко нужда от почистване,косене,извозване на сеното и други аграрни дейности,но накрая се получи това :

Тъй като бях ходил на въпросния водоем преди това,днес имах готова стартегия! Никаква храна! Само царевица с прашката.За елиминиране малките лигльовци изобилставащи там предпочетох "елегантна кука" 4-ти номер,златна,нещо от сорта на орлов нокът,на която още по елегантно закачах по 5 зърна царевица.
Премерих дълбочини,сложих маркер на влакното,изчках да изсъхне и.....заметнах !!!
След около 1 мин. ваглера леко тръгна в ляво и потъна,засякох и вече се чуваше само аванс.....рзигравки.... и една готина риба 2.5 кила беше в кепа (който сглобявах докато вадех рибата с едната ръка).Та пуснах рибката аз в живарника и си викам що ми го няма апарата...?Погледнах в сака и си го намерих ! Направих тея снимки който видяхте и си викам почвам ги ! Две прашки царевица по 10-тина зърна ,замятане и шаранета по половика в несвяст!
А да дойде ,а да дойде големия шарко,ама го няма ,стана време да си ходя,взех да събирам и гледам пазача идва.
Помолих го да ме снеме,аз съм готин на тая снимка,ама шарото не е в пълния си блясък:

Тва е от мен!
Язовира:

Както се вижа,имаше малко нужда от почистване,косене,извозване на сеното и други аграрни дейности,но накрая се получи това :

Тъй като бях ходил на въпросния водоем преди това,днес имах готова стартегия! Никаква храна! Само царевица с прашката.За елиминиране малките лигльовци изобилставащи там предпочетох "елегантна кука" 4-ти номер,златна,нещо от сорта на орлов нокът,на която още по елегантно закачах по 5 зърна царевица.
Премерих дълбочини,сложих маркер на влакното,изчках да изсъхне и.....заметнах !!!
След около 1 мин. ваглера леко тръгна в ляво и потъна,засякох и вече се чуваше само аванс.....рзигравки.... и една готина риба 2.5 кила беше в кепа (който сглобявах докато вадех рибата с едната ръка).Та пуснах рибката аз в живарника и си викам що ми го няма апарата...?Погледнах в сака и си го намерих ! Направих тея снимки който видяхте и си викам почвам ги ! Две прашки царевица по 10-тина зърна ,замятане и шаранета по половика в несвяст!
А да дойде ,а да дойде големия шарко,ама го няма ,стана време да си ходя,взех да събирам и гледам пазача идва.
Помолих го да ме снеме,аз съм готин на тая снимка,ама шарото не е в пълния си блясък:

Тва е от мен!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Re: Днеска,за малко....

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво батко, страхотен рибилов 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Браво Милене! Продължавай в същия дух!

Аз какво ли чакам че не съм се записла още там.

Аз какво ли чакам че не съм се записла още там.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси на всички,който иска ше го закарам и ше му дам от малките кукички 4-ки......
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Баси и кефа и другия път баткото на тия тинейджъри

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Много добър риболов.Другият път чичовците им.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

така като гледам, тоя шаран не е 2,5 а клони кам 4те кела...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI