Търси се !!!

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Заключено
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Търси се !!!

Мнение от krokibg »

Зравейте отново !
имам едно предложение,за човек които бързо мисли и смята.И така,имам проект за направа на паркинг за каравани и както ще видите на снимката която ще кача.Ето и снимка на скицата от идейния проект :
Изображение

Предложението ми е следното.Търся човек,който внася каравани,който да докара 15 -20 бр каравани минимум 5-6местни.От мен направата на паркинга,от него караваните,като аз му правя 10 годишен договор за съвместна дейност и работим 50/50.Оставям на човека да си назначи едно двучленно семейство по негов избор,което да се занимава с обслужването на обекта.Това включва: пране на чаршафите,почистване и поддържане на караваните чисти,поддържане на района на паркинга чист,поддържане на тревните площи и градинките,посрещане на клиентите,попълване на данните на гостите в книга и всичко необходимо за нормалното функциониране на обекта.

Всички разходи се делят на две и печалбата също.Договора ще се подпише веднага щом човека каже ДА на предложението ми, и от този момент нататък,ще имаме срок за изпълнение на поетите ангажименти един към друг.Всеки един от нас е длъжен да си испълни ангажимента сам и деленето на печалби и разходите ще започнат от момента на откриването на обекта.Аз се зедължавам да минават хората през мен да си платят и да записвам всеки човек дошъл да спи в караваните а от страна на съдружника, хората които поддържат обекта ще записват в книгага всички данни и бройката дошла да почива по бройки.Отчитането ще става всяка седмица,за да няма трупане на суми и всеки месец като се плащат режийните,ще се сяда да се уточняват нещата по документи,като се правят съпоставки по двете книги.Всеки ще има право да си пуска хора да спят в караваните,но си заплаща спането на гостите си иси е за негова сметка.Ако иска може и постоянно да си праща хора да ползват обекта както му е угодно.Оставям на вас да прецените дали някой го устройва да застане до мен и ако иска,лично да се занимава с обекта.очаквам отговори директно в темата или на ЛС.Може и по телефоните ми,които съм дал тук в Тел.указател на форума или на и-мейл адреса който съм дал в профила ми.До скоро :lol: :lol: :lol:

П.П Забравих да спомена,че петното на което е проекта си е моя собственност и се намира на яз.Езерово :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Търси се !!!

Мнение от krokibg »

Моля,темата да се заключи.Имам уговорка с колега за обекта, и не мога да давам други обещания.Мерси за внимамието,да сте живи и здрави :drinkers:

VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Вече мога да спамя :)
Поздравления първо за идеята и предложението.
Дано да стане готино и да върви.
Ако си бях в БГ щтях да изпреваря всички и вече щяхме да сме партия :)
А сега мога само да намина и да се порадвам
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вальо,всичко е толкова простичко,но се иска бърза мисъл,химикал и калкулатор.Всичко това,плюс 10 годишен договор и на човек му светва че нещата са сериозни,особенно за хора които са чували или познават язовира ми.Имам още доста проекти за тук,но за сега чакам развитие и т.н.И не на последно място,човек трябва да има и парите за да направи тази стъпка.Аз като започна да правя проекта,искаш ли да познаеш колко пари ще влязат в него :lol: :lol: :lol: Това,което аз ще дам,ще е тройно повече от това което човека с който ще правим съвместната дейност ще вложи.При него, плюс - минус 25 000 лв за купуването и докарването на караваните а аз ще вложа поне двойно и отгоре,като единстванната ми цел е ,да си спестя парите за купуването и докарването на караваните и да имам човек,който да помага и да се грижи за обекта и да не се занимавам изцяло с него,че си имам още много други неща за правене.ама,това е друга тема :lol: :lol: :lol: :drinkers:

Заключено

Обратно към “Палатка и Каравана”