Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Съобщение !!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- krokibg
- учете се от него
Съобщение !!!
Във връзка с офертата ми за набиране на работници за Дания,искам да кажа че офертата вече не е актуална !!! От половин-един час,поех ангажимент към цяла бригада,която се занимава точно с тази дейност.Офертата стоя доста време и до преди час,нямаше никакви желаещи.Благодаря Ви за вниманието

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
Re: Съобщение !!!
Чак никакви кандидати не е съвсем точно.Бях пратил офертата на мой приятел, който се е обадил по телефона, но не е получил отговори на важни въпроси от рода на: в коя държава ще се работи, размер на заплащането и др.Казано му е да си прати документите и "Ние" ще Ви се обадим.Логично е да приеме друга сигурна оферта за работа вместо да чака.
- krokibg
- учете се от него
Re: Съобщение !!!
На твоя приятел му казах не да си праща документите а да дойде лично на итгервю от първи до шести другия месец.Казах му да ми се обади по телефона да се разберем къде да дойде.Аз немога да отговарям на зададените от него въпроси,по простата причмина че моята съдружничка е водила преговорите и тя може да отговори лично.Така че,твоя приятел ако дойде,има възможност да работи ако е квалифициран и покаже нагледно при нас в фабриката,знаели как се работи тази рабога.Така че риятел,моля недей да приказваш глупости когато не си присъствал на разговора.Приятеля ти ми има телефона и до 6ти има време.Ако пък говори и английски,ще е супер,тъй че нещата са истински и ако наистина е и с техническо образование,значи става но трябва нагледно да се види какво знае.Имаше само едно място за началник и те го заеха веднага.така стоят нещата,просто да те светна ако не си в час.А тази бригада си е цяла и където са 6,там са и десет.Двама вече заминаха миналата неделя,още шест другата или по-другата седмица - стават осем и още двама но ще видим кой ще покаже че е специалист.Докато не го видя какво може,ти ще вземеш ли човек така А
И да ти кажа честно,от форума само твоя приятел се обади,макар да бях казал на други колеги че когато станат нещата наново/защото се объркаха/да четат и ще се чуем отново.Така че ....

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!