Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
Бассси каръка...
Модератор: bobopeli
Бассси каръка...
Онзи ден се полакомих и отпраших до едно язовирче след с.Мещица в дясно....платено -5кинта на пръчка,като по сведения на "бодигарда" на язовирчето имало риби колкото него...
Не стига че ме валя цял ден дъжда и заседнах с колата баш на стената,ами и най-голямата риба дето се хвана бе 6см...каракудки за котки.
Имайте го предвид това и не вервайте на собствениците много много.
Обаче па това рибарите сме си готини бе.....щях да си остана на стената няколко дни докато изсъхне,ако не доидоха две момчета без да съм ги викал и направиха невъзможното в калта но ме измъкнаха.
НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА НО ЗНАМ ЧЕ СА БРАТЯ И КАРАТ ЕДНА ЧЕРВЕНА КОЛИЧКА...АКО ГИ ВИДИТЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО ВАС С ТАЯ КОЛА ПРОСТО ЗНАЙТЕ ЧЕ СА МЪЖАГИ ОТСЕКЪДЕ.
Не стига че ме валя цял ден дъжда и заседнах с колата баш на стената,ами и най-голямата риба дето се хвана бе 6см...каракудки за котки.
Имайте го предвид това и не вервайте на собствениците много много.
Обаче па това рибарите сме си готини бе.....щях да си остана на стената няколко дни докато изсъхне,ако не доидоха две момчета без да съм ги викал и направиха невъзможното в калта но ме измъкнаха.
НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА НО ЗНАМ ЧЕ СА БРАТЯ И КАРАТ ЕДНА ЧЕРВЕНА КОЛИЧКА...АКО ГИ ВИДИТЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО ВАС С ТАЯ КОЛА ПРОСТО ЗНАЙТЕ ЧЕ СА МЪЖАГИ ОТСЕКЪДЕ.
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
-
ivo_stoev
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
Една събота сме на Бушиляк,времето слънчево,почти без вятър,каракудата беше поштуряла,но само в малкото заливче в горния край при върбите.Скоро не беше кълвало така.Извадих и няколко каракуди на половин кг.Около обяд времето стана почти горещо и се налагаше да хварлям живарника по на вътре,поне на 4м.Вадя си поредната риба,вадя и живарника и........какво да видя в него останали само няколко полу живи риби,другите........
Пружината,която държи капака на живарника от силното хвърляне се е отворила,така почти никога не се бях нервирал