Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Ами какво да ви кажа момчета, щуки има ама в местата които не са достъпни за риболов. Аз поне не съм ги търсил целенасочено и естествено не съм хващал там. Собственика си вади щуки и продава на желаещите, но ги вади с пускане на мрежи и то на местата в далечния край на язовира, които от към брега са изцяло обрасли с папур и се достигат само от водата с лодка. Така че правете си изводите самиMarillion написа:То поне волвото да можеше да събере багажа...Stront написа: Аз познавам ли го?![]()
Ей... ще ме накарат и в Събота да работя. snegk, ще се наложи да получиш информация от Stront.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- glarusa
- кандидат преподавател
Е добре...на Ябълчево кви са условията...пръчки,такса,хванатата риба...?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
2 лв. такса за риболов. Пръчки - не съм видял да има ограничение. Рибата се плаща - шаран 4.50, таранка 1 лв. /мисля/, костур 4 лв. Риба има много - да си правиш кефа. Лично аз хващам и пускам. Ако има някоя наранена си я взимам.glarusa написа:Е добре...на Ябълчево кви са условията...пръчки,такса,хванатата риба...?
-
- и господ не е толокова добър
Ходих до Драганово,там има арендован водоем.Търсих сом,въртях от сутринта до обяд но нищо.Брат ми и колегата хванаха едно канално сомче на царевица и някоя каракуда.Много слабо за 10лв. такса.Казват,че пуснали няколко големи шарана,4-5 бр. и толкова амура,но не ги видях да играят или скачат.Водата спада и е мръсна.Не си заслужава ходенето.На Българово излизала щука. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
...и най-голямата хшаната до сега е 3 кила
на рибка.На спининг нестава-адски много трева 

- glarusa
- кандидат преподавател
Одеве минах през Средец...ще отваря чак август..иначе рибата си играе вътре...каза ми за шаран,амур и още нещо...
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
....а не ти ли показа главата на шарана дет я държи в хладилника
.....

- glarusa
- кандидат преподавател
Мерси за инфото Краси...утре и без това се чудя кво да прая...Това до оная външна тоалетна ли се намира...тухлената?
Ние днес с jivas обиколихме околието...и същоо минахме през мандрата ама на моста на Димчево...мрежи,парашути,немци с фотоапарати и няколко риби,незапомнящи се.Ама очаквам той да ви разкаже утре с подроности!
Ние днес с jivas обиколихме околието...и същоо минахме през мандрата ама на моста на Димчево...мрежи,парашути,немци с фотоапарати и няколко риби,незапомнящи се.Ама очаквам той да ви разкаже утре с подроности!
- glarusa
- кандидат преподавател
Да...сещам се за къде става въпрос...мерси!Аз незнам точно кога ще съм там но най-вероятно в обедните часове,понеже съм на работа утре и си нямам и на идея кога ще свърша.Иначе ще се постарая да се възползвам от предложението за съместен.Лека!
-
- и господ не е толокова добър
Утре ще отскоча до Карнобат да пробвам новия си спининг.Ако има желаещи можем да помятаме заедно

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- toko7
- вече хвърля и на тежко
На 15.06 заминавам за една седмица в Котел на почивка.Ако някой знае нещо за реки на които да спретна риболовче щте съм благодарен.Щте следя за мненията ви 

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
- YordanDanev
- сериозен играч
Там можеш на Камчия да ходиш, като тръгнеш от Котел за петолъчката след Градец в ляво има един виден черен път само по него се стига до един голям вир със всякаква риба а малко преди този вир има друг път в дясно но е много лош там се крие още по-готин вир. Също така можеш да се пуснеш още по-надолу и да отидеш на езерото Скала.toko7 написа:На 15.06 заминавам за една седмица в Котел на почивка.Ако някой знае нещо за реки на които да спретна риболовче щте съм благодарен.Щте следя за мненията ви

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Мерси на колегите които се отзоваха с инфо.

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Тази неделя след неуспешен морско(10граци).Палим колата и право на новоселци на канала.О кеф,Дава доволно таранка и костур на плувка.Стръв бял и торен.Тази неделя ше има пак проба.ако има мераклии да свиркат.В колаат място доста