Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Вьпрос-Цвят на повода за монтаж на косьм
Модератор: sapuna
Вьпрос-Цвят на повода за монтаж на косьм
Наи-напред здравеите на всички запалени риболовци и ще се радвам да ме присьедините кьм вашето голямо семеиство
Питането ми е има ли значение цвета на повода при монтаж на косьм за риболов на шаран сьответно и за амур спрямо сезона а и вьобще.Използвам плетени влакна сьс силиконово покритие на Суфикс,но тьи-като има доста разцветки се обрьщам за помощ кьм вас
Питането ми е има ли значение цвета на повода при монтаж на косьм за риболов на шаран сьответно и за амур спрямо сезона а и вьобще.Използвам плетени влакна сьс силиконово покритие на Суфикс,но тьи-като има доста разцветки се обрьщам за помощ кьм вас

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Вьпрос-Цвят на повода за монтаж на косьм
В зависимост от дъното растителноста и цвета на вода определяй най-близкия цвят на повода по тези фактори тъка се избягва отличаването му на дъното
Аз най-често употребявам кафяви на цвят защото повечето видове цвят на водата и дъно са близки до кафяво...единствено съм слагал зелен когато цъвтят водораслите 

Без риболов няма любов !
Понавьрзах няколко куки с черен цвят на повода и мисля да ги пробвам след забраната какво ще кажете
-
- и господ не е толокова добър
Зеления за треви,бляк силка за тиня,хамелиона за смесено дъно,флукарбон за бистра вода и т.н. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Благодаря за изчерпателния отговор Snegk.За Овчарица какьв повод използваш
Мерси за помоща 

-
- и господ не е толокова добър
Всичкиkikir написа:Благодаря за изчерпателния отговор Snegk.За Овчарица какьв повод използваш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.