Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една риба 20 +
- mitakahristov
- новобранец
Re: Една риба 20 +
Боже какво животно,дали и аз ще хвана такава някога......???
Браво на колегата....
Браво на колегата....
-
- научил се да хвърля
Ебахти добитъка
!Браво!!!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- nikikati
- ще става разбирач
Марто, следващия път като се видим да има
иначе ще ти "скъсам ушите".
Браво за хубавия шаран и релийза! Супер е!

Браво за хубавия шаран и релийза! Супер е!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
Нямам думи.Поздрави.Ама искам да видя кепаааа.
Тоз, който падне в бой той не умира.
- stoil kolev
- научил се да хвърля

Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
stoil kolev написа:това сериозно в българия ли се случва
епа колега такива има много блиэко до твоя град

- spookymiro
- ще става разбирач
Да те коригирам колега.dunedanetz написа:яз. Мало Бучино, след Суходол, язовира се вижда от пътя вдясно. Само дето тия големи шарани се ловят само във ВИП местата, където случаен човек много трудно да се набута. На другите места ще ловиш каракуда!
1. Вече няма вип места а само вип карти които ти дават да ловиш с две пръчки колкото пъти искаш през годината
2. Човека го е хванал на стръмното, точно срещу бившите вип места.
Не съм ходил там да ловя от миналото лято и не знам колко от големите шарани са останали, но по-предишния собственик беше вкарал преди 3-4 години мисля над 50 шарана от 6 кила нагоре, двуцифрени амури и няколко европейски сома, десетина есетри и канални сомове до 7-8 кг! Тогава за съжаление не можа да се аклиматизира и умря най-големия шаран който пуснаха - 22кг.
Идеята беше нещо подобно на малкото топло дето са го направили на теца, ама на доста по човешки цени. Условията бяха задължително пускане на риби над 5 кг, сега не знам как е. Докато го държеше Павлин даваха и бутилка алкохол при улавяне и пускане на риба над 5 кила. Сега не знам да има други бонуси освен кефа.
За съжаление нашенския манталитет проработи с пълна сила и каналните сомове а после и есетрите изчезнаха постепенно през оградата на язовира.
Част от шараните също.
От 2-3 години дойдоха баш шаранджии да ловят и големите шарани сега пипат предимно на протеинови топчета. Иначе преди това си ги ловехме на царевица и пуканка а шарана от галерията ми съм го хванал на два земни червея. Така си ловяхме и някоя по-дребна рибка за бирата

Браво на майстора за извадената риба!
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
напроо немам думи браво колега

- vynsente
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
хахахаахахslavi253 написа:dunedanetz написа:яз. Мало Бучино, след Суходол, язовира се вижда от пътя вдясно. Само дето тия големи шарани се ловят само във ВИП местата, където случаен човек много трудно да се набута. На другите места ще ловиш каракуда!
ного си наясно с нещата тва ти мнение покаэва само че или не си ходил там или си неможач

иначе, красива риба определено !
<<< RESPECT ANIMAL KINGDOM NATURE >>>

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Е хубу де, ко да се праи не бех разбралvynsente написа:хахахаахахslavi253 написа:dunedanetz написа:яз. Мало Бучино, след Суходол, язовира се вижда от пътя вдясно. Само дето тия големи шарани се ловят само във ВИП местата, където случаен човек много трудно да се набута. На другите места ще ловиш каракуда!
ного си наясно с нещата тва ти мнение покаэва само че или не си ходил там или си неможач
![]()
![]()
иначе, красива риба определено !

Всеки може да се обърка