Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Дайте информация за язовир Цонево
Модератор: Paublo_Eskobar
Дайте информация за язовир Цонево
Здравейте,моля някой ако е ходил преди забраната на Цонево да сподели как е нивото на водата.Мисля там да направя тази година откриването.Ако може да ми кажете пътя за Дебелец и как е патя до язовира.
Re: Дайте информация за язовир Цонево
Ами незнам как може да се направи прогноза на база положението от преди забраната която започна преди повече от месец. Аз бях последно там на 4.4.2009 - Мога да кажа само за пътя - ми нищо му няма, същия както миналата година си е. Аз тогава не мога да се похваля с кой знае какъв риболов -обичайните платики, червеноперки и някой костур, може би случайност бе една малка сулка с лодка на влачене. Дано съм бил полезен - аз също мисля да съм там идната седмица.
Последно промяна от vinil на Вто Юни 02, 2009 11:59 am, променено общо 1 път.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Е разбирасе че си бил полезен.Може да се засечем,аз мисля да пробвам да намеря село Дебелец казаха ми че там било дълбоко и ще потарся сом.Само се надявам да няма мрежари.ти каде точно смяташ да ходиш на Цонево?
-
- вече хвърля и на тежко
като влезеш в село цонево от към сава караш само по главнияпът стигаш до едно у образно кръстовище там хващаш на лявои все на предкато излезеш от селото започва една горичка след нея в дясно има асвалтов път които води към погребитекато стигнеш до портала хващаш от лявата страна пътя тои ще те заведе натов място на което викат погребите до него е дебелец,а за дебелец само напредслед горичката без да се отклоняваш към пгребите след тяхната отбивка и има няма 2км.и си ди дебелец има табела в дясно успех 

Благодаря ти много за подробното обяснение.Само остава да имаме слука.
-
- вече хвърля и на тежко
излъгах това на у образното то на ляво няма на дясно е извинявам се просто е станала печатна грешка 

Ще потарся сом ано мога естествено знаеш ли долу горе каква е дълбочината ?Гледах на картата има един залив откам село Цонево след стената.
-
- вече хвърля и на тежко
на дебелец не я знам но на погребите на директния 6м е около 5м,а един колега каза че в ръкавчето в началото е 17м а от пред разпъвахме с лодка и един друг каза че няма смисъл там дълбочината била мн голяма успех и ние на откриването ще го търсим и митичните шарани също пожелавам ви успех 

Не те разбрах за кое няма смисал за сома ли ? Значи ние мислим да сме след стената посока Цонево мислим още в петък вечер да сме там казвам се Николай от Шумен.Ще се радвам да се видим и да пиинем по едно хем може да кажеш повече за язовира.Кажи ми ако знаеш някаде по точни места за сом.
-
- вече хвърля и на тежко
засега го знам наи-вече от брега, но може ако се видим там да ти кажа какво знам от други хора, ако мога да съм полезен снещо ще се радвам да помогна

Да не пускате въдиците на вода от вечерта,че още няма да е изтекла забраната.Карайте я само такаflexito написа:Не те разбрах за кое няма смисал за сома ли ? Значи ние мислим да сме след стената посока Цонево мислим още в петък вечер да сме там казвам се Николай от Шумен.Ще се радвам да се видим и да пиинем по едно хем може да кажеш повече за язовира.Кажи ми ако знаеш някаде по точни места за сом.

Едвам ще се въздаржа плувчо да стане 00.00 часа и пускам да тарся сомчо.Ако знаеш някое местенце каде да го потарся може да сполелиш.Ако е поверително драсни на лични.
-
- вече хвърля и на тежко
и аз ше съм там от петък ... като свърша работа и потеглям .... и аз за сомове се глася , приготвили сме лодки, раоти , .... кебапчета кюфтета
... ама аз си мисли малко понагоре от дебелец ... миналата година бях на тва заливче до стената дето има едно ръкавче и нямахме голяма слука ... пък и водата беше много ... за тва отиваме понагоре тая година .... няма да се сърдя ако драснете някои ред за сомовете

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
колеги,дайте малко инфо за шаранджйиски места на цонево ??благодаря на отзовалите се,и аз смятам да отскоча до там след 10-ти , за откриването съм на работа 

YOU LL NEVER WALK ALONE
chaika nameri me na skype flexito3 да се разбереме и да утрепем сома.А на колегата не мога да отговоря за шаранските места язовира не ми е добре познат.Има толкова хора които ходят там ама никой неще да помага с инфо и незнам защо го крият.