Дайте информация за язовир Цонево

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Дайте информация за язовир Цонево

Мнение от flexito »

Здравейте,моля някой ако е ходил преди забраната на Цонево да сподели как е нивото на водата.Мисля там да направя тази година откриването.Ако може да ми кажете пътя за Дебелец и как е патя до язовира.
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дайте информация за язовир Цонево

Мнение от vinil »

Ами незнам как може да се направи прогноза на база положението от преди забраната която започна преди повече от месец. Аз бях последно там на 4.4.2009 - Мога да кажа само за пътя - ми нищо му няма, същия както миналата година си е. Аз тогава не мога да се похваля с кой знае какъв риболов -обичайните платики, червеноперки и някой костур, може би случайност бе една малка сулка с лодка на влачене. Дано съм бил полезен - аз също мисля да съм там идната седмица.
Последно промяна от vinil на Вто Юни 02, 2009 11:59 am, променено общо 1 път.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

Е разбирасе че си бил полезен.Може да се засечем,аз мисля да пробвам да намеря село Дебелец казаха ми че там било дълбоко и ще потарся сом.Само се надявам да няма мрежари.ти каде точно смяташ да ходиш на Цонево?
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

като влезеш в село цонево от към сава караш само по главнияпът стигаш до едно у образно кръстовище там хващаш на лявои все на предкато излезеш от селото започва една горичка след нея в дясно има асвалтов път които води към погребитекато стигнеш до портала хващаш от лявата страна пътя тои ще те заведе натов място на което викат погребите до него е дебелец,а за дебелец само напредслед горичката без да се отклоняваш към пгребите след тяхната отбивка и има няма 2км.и си ди дебелец има табела в дясно успех :smt023
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

Благодаря ти много за подробното обяснение.Само остава да имаме слука.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

излъгах това на у образното то на ляво няма на дясно е извинявам се просто е станала печатна грешка :roll:
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

Ще потарся сом ано мога естествено знаеш ли долу горе каква е дълбочината ?Гледах на картата има един залив откам село Цонево след стената.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

на дебелец не я знам но на погребите на директния 6м е около 5м,а един колега каза че в ръкавчето в началото е 17м а от пред разпъвахме с лодка и един друг каза че няма смисъл там дълбочината била мн голяма успех и ние на откриването ще го търсим и митичните шарани също пожелавам ви успех :smt023
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

Не те разбрах за кое няма смисал за сома ли ? Значи ние мислим да сме след стената посока Цонево мислим още в петък вечер да сме там казвам се Николай от Шумен.Ще се радвам да се видим и да пиинем по едно хем може да кажеш повече за язовира.Кажи ми ако знаеш някаде по точни места за сом.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

засега го знам наи-вече от брега, но може ако се видим там да ти кажа какво знам от други хора, ако мога да съм полезен снещо ще се радвам да помогна :partyman: :smt023
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

flexito написа:Не те разбрах за кое няма смисал за сома ли ? Значи ние мислим да сме след стената посока Цонево мислим още в петък вечер да сме там казвам се Николай от Шумен.Ще се радвам да се видим и да пиинем по едно хем може да кажеш повече за язовира.Кажи ми ако знаеш някаде по точни места за сом.
Да не пускате въдиците на вода от вечерта,че още няма да е изтекла забраната.Карайте я само така :drinkers: :partyman:
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

Едвам ще се въздаржа плувчо да стане 00.00 часа и пускам да тарся сомчо.Ако знаеш някое местенце каде да го потарся може да сполелиш.Ако е поверително драсни на лични.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

и аз ше съм там от петък ... като свърша работа и потеглям .... и аз за сомове се глася , приготвили сме лодки, раоти , .... кебапчета кюфтета :) ... ама аз си мисли малко понагоре от дебелец ... миналата година бях на тва заливче до стената дето има едно ръкавче и нямахме голяма слука ... пък и водата беше много ... за тва отиваме понагоре тая година .... няма да се сърдя ако драснете някои ред за сомовете
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

колеги,дайте малко инфо за шаранджйиски места на цонево ??благодаря на отзовалите се,и аз смятам да отскоча до там след 10-ти , за откриването съм на работа :(
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
flexito
новобранец
новобранец

Мнение от flexito »

chaika nameri me na skype flexito3 да се разбереме и да утрепем сома.А на колегата не мога да отговоря за шаранските места язовира не ми е добре познат.Има толкова хора които ходят там ама никой неще да помага с инфо и незнам защо го крият.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”