Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Сопи и макари
Модератор: sapuna
Сопи и макари
Здравейте колеги
,
начинаещ съм все още и исках да се допитам до вашето професионално мнение за пръчки и макари по конкретно за шарански риболов.Спрял съм се на макара - SECTOR SLC 8000 и сопа eurohold Blue Crystal Carp на 2 части 3.60м. с 3 либри.Някой ако има такива или е ползвал преди нека сподели.Може и алтернативи да ми предложите бюджета е ограничен за съжаление като мога да отдела 2*100лв. за макари и 2*100лв. за сопи

начинаещ съм все още и исках да се допитам до вашето професионално мнение за пръчки и макари по конкретно за шарански риболов.Спрял съм се на макара - SECTOR SLC 8000 и сопа eurohold Blue Crystal Carp на 2 части 3.60м. с 3 либри.Някой ако има такива или е ползвал преди нека сподели.Може и алтернативи да ми предложите бюджета е ограничен за съжаление като мога да отдела 2*100лв. за макари и 2*100лв. за сопи

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Re: Сопи и макари
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=24410
Перфектни сопи. Препоръчвам ти ги не защото аз ги продавам ами защото наистина си струват всяка една стотинка!
Перфектни сопи. Препоръчвам ти ги не защото аз ги продавам ами защото наистина си струват всяка една стотинка!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прав е колегата ,до 100 лв. вариантите са JRC defender и кьрпито .ribar4eto_ot_selo написа:viewtopic.php?f=19&t=24410
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Благодаря ви колеги,ако може още някой коментар да споделят колегите и за макарите ще бъда много благодарен или алтернативи, става въпрост за Eurohold CARPER LONG CAST или може би Eurohold SECTOR SLC 8000