Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Невероятен фурор на Батак!!! 02-04.07
Модератор: Paublo_Eskobar
- koloezda4a
- новобранец
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво братле! Добре сте се справили! Аз бях там с приятели от 5-ти до 9-ти, но на друго(тайно) място за шаран и резултата беше 11 шарана от 2 до 12-13-тина кг. Захранка от царевица и протеинови топчета на около 200 метра и много нощни емоции. Снимките са в галерията ми. А в залива на контра стената хванах доста костур от лодката на рибе, но даде на 5-ти и 6-ти само, а после костя поизчезна нейде...И мрежите ги мернах, но ония туфлеци-пазачите се пъчат с пищов в колана и ако имах един Драгунов...щяхме да си "поговорим"...Dobrev написа:Нищо не мога да ти кажа за Бебреш! Но за Батак съвет от мен е да хванете местата в това дълбокото заливче, иначе нямате големи шансове на плувка в района.

Лично аз смятам, че с влизането в евросъюза леко-полека нещата ще се затегнат и оправят. Като ти наложат законите, разпоредбите и глобите от запад...щеш нещеш ще се съобразяваш и до 4-5 години(дай Боже!) бракониерите ще секнат. А, и още нещо - ПОЧИСТВАИТЕ си около бивака при тръгване, ако мислите за природата! В неделя се развиках яко на едни, които оставиха мръсотия при тръгването си и явно засрамени почистиха не само мястото си, а и наоколо....
До контрастената
От петък вечер до неделя сутрин, близо до контрастената.
20-тина каракуди 300-500 гр. и няколко ситни червеноперки на перо.
Дъното е обрасло и не прави никакво удоволствие при ваденето. С каракудата вадиш и по 2-3 кила водорасли.
Иначе взима сутрин до 10 и вечер между 8 и 9. През останалото време дори не чукна.
20-тина каракуди 300-500 гр. и няколко ситни червеноперки на перо.
Дъното е обрасло и не прави никакво удоволствие при ваденето. С каракудата вадиш и по 2-3 кила водорасли.
Иначе взима сутрин до 10 и вечер между 8 и 9. През останалото време дори не чукна.