ПЯСЪЧНИК - има още какво да се желае

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ПЯСЪЧНИК - има още какво да се желае

Мнение от EVERTON »

днес бяхме с няколко приятели към 8:15 ч. се установихме на стената на язовира. до към 11:00 ч. 10- 12 костура по педя и една червеноперка пак толкова, след това до 14:00 часа даваше само дребен костур и в 15:00 ч. всички по къщите. на края - 15 - тина кустура, 2 червеноперки, 1 каракуда и няколко слънчака. всичките кустури са на рибка /симеон/, а червеноперките и каракудата на торен червей. въпреки обилното захранване не успяхме да извикаме каракудата. опитахме и на туйстер за по "дебел" костур но не го погледна. ако някой колега ходи тази седмица да се похвали с много повече. УСПЕХИ.
TRABUCCO
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

за сегашното положение на пясъка мисля че добре сте се представили
то на откриването бях там и ми се стори че доста хора си останаха валат
а иначе каракудите, излизат предимно дребни (шамарчета) а и на стената не са най силните места за каракудата така че определено по добре че сте ловили костур.
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

днеска полових за около 3 часа, не беше най-подходящото време наистина, от 3 до 6 следобед на бял червей на стената, резултатът беше 1 костур и 5-6 слънчеви - доста едри при това. Може би сутрин и привечер е по-добре.
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

днес и аз бях на стената с още 4 - ма приятели от 4.15 часа до 8.15 часа. в 5.00 ч. излезна силен вятър и вълни с бял гребен. до 5.00ч. 6- 7 костура на симеон. след това само на бомбарда на вътре още 5 бр. и това беше - трагедия. миналата сряда беше същата работа, ама 1 към 1
ако няма толкова силен вятър може да имаме по - голям успех, но като цяло май едрия костур е в тревата по ракавите.
TRABUCCO
lz1kka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от lz1kka »

Бяхме петък и събота на Пясъчник... и двата дена влачихме и кльонкахме но резултатът беше нулев! До сега не ми се е случвало да хвана сом на Пясъчник макар голямото ми желание и положени усилия... :roll:
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

lz1kka написа:Бяхме петък и събота на Пясъчник... и двата дена влачихме и кльонкахме но резултатът беше нулев! До сега не ми се е случвало да хвана сом на Пясъчник макар голямото ми желание и положени усилия... :roll:
колега, да не бяхте с ситроен с 15 и много готина лодка с мотор ямана 25 коня.
TRABUCCO
lz1kka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от lz1kka »

Разбрахме се в другия форум но все пак ще уважа въпроса ти и ще отговоря :)

Не бях със ситроен а с VW PASSAT B5 комби и малка лодка с двигател Ямаха 2 коня. Бая врява вдигнахме вечерта и ако сме попречили на някой от форума моля да бъда извинен...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”